Satdesign kubus

Haal jij het maximale uit je website?

Satdesign helpt mkb’ers online beter te presteren.
Dat doen we met:

De baas over je
eigen website

Jouw website is volledig maatwerk. De indeling, uitstraling en inhoud zijn uniek. Volledig afgestemd op wat jouw bezoeker nodig heeft.

De ‘achterkant’ is super gebruiksvriendelijk. Een tekst, foto of artikel aanpassen? Zo klaar!  

De ingrediënten voor online succes

Online resultaat komt niet vanzelf. Je moet je doelgroep goed kennen om ze te geven wat ze nodig hebben. Daar helpen we jou graag bij. Zo doet je website wat hij moet doen: jouw onderneming vooruit helpen. 

Tijd voor actie

Met onze realistische aanpak helpen we ondernemers online meer resultaat te halen. Dat doen we met:

Websites

Teksten

"Vanaf het eerste contact is de service top! Jullie zijn echt altijd bereikbaar. Zijn eerlijk en transparant. Je weet als klant waar je aan toe bent en wat je krijgt. Al mijn ideeën wisten jullie perfect uit te werken in beeld en in teksten. Nog beter en mooier dan ik in mijn hoofd had."

Wij doen harder ons best

Kies je voor Satdesign, dan kies je voor persoonlijk contact. Voor snel antwoord op jouw vragen en eerlijk advies van professionals.

Pepijn is programmeur en maakt snelle, gebruiksvriendelijke websites. Daniëlle schrijft unieke teksten waarvan jouw doelgroep enthousiast wordt. Waar nodig werken we samen met een klein team van specialisten.

Dit zeggen onze klanten over Satdesign
Dieuwertje Teunissen
Fort Lunet

“Fijne samenwerking”

De samenwerking met Satdesign werkt fijn voor ons. Pepijn reageert altijd snel, duidelijk en transparant. Hij kan duidelijk aangeven wanneer hij bepaalde vragen oppakt. Voor iedere technische vraag of aanpassing op de websites kunnen we terecht bij Satdesign.

Fréderique van Leengoed-ter Beek
Restaurant De Peer

“Super service”

Wij hebben onze website een paar jaar geleden samen met Satdesign kunnen maken en nog steeds naar wens kunnen updaten. Wij vinden het een super samenwerking! Pepijn reageert altijd super snel en komt ook altijd met een passende oplossing. Kortom super service, goede communicatie en een prachtige functionele website.

Jeroen Nieuwstad
THINK

“Goed verplaatsen in doelgroep”

Daniëlle kan zich goed verplaatsen in de doelgroep en stelt de juiste vragen om vervolgens een scherpe en duidelijke tekst aan te leveren. Ook is Daniëlle een goede sparringspartner om samen de beste kopjes en call to actions te bedenken.

Gijsbert de Fokkert
Totaal TV

“Deskundig & behulpzaam”

Totaal TV werkt inmiddels al langer dan een decennium met het professionele team van Satdesign samen. Wij ervaren Satdesign als snel, deskundig en behulpzaam.

Henk Folmer
Summitbook

“Professionele uitstraling”

Pepijn is een pro! Zijn kwaliteiten op het vlak van websites bouwen is evident simpelweg door wat hij laat zien, snel en creatief, en zonder er teveel woorden aan te wijden. De site straalt kwaliteit uit en sluit naadloos aan op wat ik wilde laten zien. Top!

Jan Laban
Trichisboeken.nl

“Voortvarende begeleiding”

De overgang van onze webshop naar een nieuw CMS was voor ons een spannend traject. We hebben geen downtime gehad en de begeleiding door Satdesign naar het nieuwe systeem is heel voortvarend gegaan.

Simon Weststeijn
NEM

“Razendsnelle oplossingen”

Bij Satdesign is onze website prima onder dak. Pepijn is altijd razendsnel in het beantwoorden van vragen en heeft ook de meest complexe problemen in no-time opgelost. Zeker een aanrader!

Saskia Geenen
gewoon bij Saskia

“Eerlijk & transparant”

Vanaf het eerste contact is de service top! Jullie zijn echt altijd bereikbaar. Zijn eerlijk en transparant. Je weet als klant waar je aan toe bent en wat je krijgt. Al mijn ideeën wisten jullie perfect uit te werken in beeld en in teksten. Nog beter en mooier dan ik in mijn hoofd had.

Triple O Campus
Triple O Campus

“Razendsnel geholpen”

De nieuwe website van de Triple O Campus straalt precies uit wat wij voor ogen hadden, we krijgen veel complimenten. Er werd goed meegedacht en aanpassingen werden razendsnel uitgevoerd, fijn samenwerken zo!