Volg mij op Facebook Volg mij op Twitter Volg mij op LinkedIn
SatDesign Webdesign Breda

SatDesign, gevestigd in Breda, ontwikkelt sinds 2002 professionele en overzichtelijke websites inclusief CMS (Content Management System) voor bedrijven waarbij het grafisch ontwerp / webdesign geheel op maat en naar de wensen van de klant wordt gemaakt. Internet marketing is dan ook de specialisatie van SatDesign.

Het team van SatDesign wordt gevormd door twee enthousiaste en creatieve personen, Pepijn van Rijen en Hung-Kee Chan die van hun hobby en studie hun werk hebben gemaakt. Dankzij de kleinschaligheid van het team staat SatDesign dicht bij de klant.


SatDesign werkt duidelijk en helder
Aan de hand van de specifieke wensen van de klant, ontwikkelt SatDesign een website of webshop met op maat gemaakte CMS. Hierdoor is het aanpassen van o.a. foto's en teksten vrij eenvoudig. Bovendien wanneer u als klant een website of webshop afneemt behoort deze ook volledig tot uw eigendom, geen abonnementskosten. 

Dankzij de persoonlijke benadering en de kennis die het team in huis heeft, levert SatDesign u een hoogwaardig product af!

Kijk voor meer informatie op www.satdesign.nl of op Twitter.