• *
 1. SatDesign grote sponsor Baronie TV

  Al 17 jaar is SatDesign prominent aanwezig bij Baronie TV. Dit is in West-Brabant een bijzondere tv-zender. Baronie TV bestaat uit een kleine 100 vrijwilligers en zendt alleen uit tijdens Carnaval. Het is daarom ook dé Carnavalszender waar iedereen op af stemt als er even niet feest gevierd wordt. Baronie TV kent al jaren een hoge kijkdichtheid.
   
  Omdat er geen vaste studio is, moet alles op donderdag 12 februari worden opgebouwd en vervolgens weer worden afgebroken op woensdag 16 februari. Daarom heeft SatDesign komende week aangepaste openingstijden, namelijk:

   

  - Donderdag 18 februari: Bereikbaar van 9.30 tot 14:00 uur, technische en onderhoudswerkzaamheden beperkt.

  - Vrijdag 12 februari t/m woensdag 16 februari: Gesloten.
   

  Hopende op uw begrip en voor iedereen die het viert hele fijne Carnavalsdagen toegewenst!
   
  Lees hieronder de SatDesign sponsorwerkzaamheden bij Baronie TV.
    

   

  TITELSOFTWARE VOOR IN DE REGIEWAGEN

  Naast de vormgeving, heeft SatDesign ook de software voor het weergeven van de titels ontwikkeld. Alle titels die op TV in beeld komen, kunnen worden klaargezet met het SatDesign systeem. Namen van presentatoren, gasten, optochten of social media content in een ticker of fullscreen worden op deze manier eenvoudig in beeld gebracht.

   

   


  Website

  Website SatDesign heeft de website voor Baronie TV ontwikkeld. De bezoeker kan hier het complete programma vinden, maar ook het laatste regio nieuws, muziek, "uitzending gemist", allerlei interessante links en de nodige contactgegevens.        

  Stem op je favoriete liedje via telefoon, sms, website of app

  Baronie TV liedverkiezing In het programma staat een liedjesverkiezing centraal. 11 liedjes van artiesten uit de hele regio maken kans op de "Barnavalsliedverkiezing" prijs. De kijker kan zijn of haar stem uitbrengen. SatDesign ontwikkelt de volledige techniek. Er kan 1x per dag via de website en app een stem doorgegeven worden. Verder is het ook mogelijk om dit via SMS en telefoon te doen. Alle kanalen zijn door SatDesign ontwikkeld.
       Fotosysteem

  Fotosysteem Kijkers kunnen Carnavaleske foto's insturen. Deze worden regelmatig op tv uitgezonden. Er is bovendien een wedstrijd aan gekoppeld. De makers van de mooiste foto's worden dinsdagavond uitgenodigd om in de studio de prijs in ontvangst te nemen. De foto's kunnen ingestuurd worden via de website en de apps. Ook dit is compleet door SatDesign ontwikkeld.
   


  Social media

  Social media Er wordt volop ingezet op social media. Op deze manier kan er een leuke interactie met de kijker plaatsvinden. SatDesign coördineert dit "social media team". Vooral de Facebookpagina is heel populair. Daarnaast wordt ook Instagram, Snapchat, Twitter en YouTube gebruikt. Er wordt bovendien live uitgezonden op YouTube en Facebook, zodat er online naar de tv-uitzendingen gekeken kan worden.
   


  Studio software

  Studiosoftware

  Om alle interactie met de kijker (liedjesverkiezing tussenstanden, foto's, social media, etc) snel en goed in beeld te krijgen, hebben we speciale software ontwikkeld.

   

   

 1. Wat vinden onze klanten?

  • R.O.B. Reclame, Zwijndrecht

   SatDesign schakelen we in als er intern onvoldoende capa- citeit beschikbaar is. Onze wensen laten we gewoon via e- mail weten, welke dan meestal direct doorgevoerd worden.
  • Scootertje Gezond

   Website ziet er goed uit! Dankzij de nieuwe website kunnen wij zelf gemakkelijk arrangementen aanmaken. Ook handig dat de site goed op een tablet en smartphone getoond wordt! Top!
  • ProRun

   Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe website! Meerdere mensen kunnen tegelijk aan diverse artikels werken, gemakkelijk en snel.