• *
 1. Een gratis of betaald SSL HTTPS certificaat?

  SatDesign biedt de mogelijkheid om uw site gratis te beveiligen met een SSL certificaat. Met dit certificaat is het niet mogelijk voor derden om data die van en naar uw website wordt verzonden te onderscheppen en uit te lezen. Uw website krijgt een slotje in de adresbalk als bewijs dat de verbinding tussen de server en de computer van de bezoeker is gecodeerd. 

  Als één van de eerste providers van Nederland leveren we deze gratis dienst. Hiervoor maken we gebruik van "Let's Encrypt". Dit is een initiatief van onder andere Cisco en Mozilla en is bedoeld om de drempel naar een veilig internet zo laag mogelijk te maken. Met een paar kleine aanpassingen is uw website hier in de meeste gevallen voor geschikt. 

  Het verschil tussen een gratis en betaald certificaat

  Bij een gratis SSL certificaat wordt gegarandeerd dat de verzonden informatie is gecodeerd. Een betaald SSL certificaat biedt meer. Voordat dit certificaat wordt verleend, wordt ook het eigendom van de website gecontroleerd via een e-mail en KvK-controle. Een betaald certificaat zegt dus niet alleen iets over de gecodeerde verbinding, maar ook over de traceerbaarheid van de eigenaar bij eventuele problemen. 

  Welke versie is voor u geschikt?

  Voor webwinkels raden wij altijd een betaald certificaat aan omdat dit de gebruiker extra zekerheid biedt. Heeft u een standaard website waarop bezoekers geen persoonlijke gegevens hoeven in te vullen, dan is de gratis Let's Encrypt oplossing zeker het uitproberen waard. Bijkomend voordeel is dat Google van plan is beveiligde websites hoger te positioneren in de zoekresultaten. 

  Heeft u interesse in een gratis of betaald SSL certificaat? Neem dan contact op met SatDesign om deze aanpassing uit te voeren. Als uw website door ons is ontwikkeld en wordt gehost, doen we dit graag voor u. 

 1. Wat vinden onze klanten?