• *
 1. Mooi weer garant voor explosie dataverbruik

  Het is alweer een paar weken prachtig weer. Je ziet meteen dat iedereen vrolijker is. Eindelijk kunnen we weer uit onze winterslaap ontwaken. De terrasjes zitten vol. De horeca draait overuren. De telecomproviders kunnen rekenen op een explosie van het internet dataverbruik.

  Je hoeft maar een willekeurig Facebook profiel te bekijken en je ziet hoogstwaarschijnlijk berichten en foto's op het prikbord staan over het lekkere weer. Het is tegenwoordig gebruikelijk om aan al je vrienden te laten zien hoe goedgevuld het bier- of wijnglas is. Of dat het glas juist te leeg is en wordt er gesmeekt dat er weer snel een nieuwe wordt neergezet.

  Nieuwsgierigheid is de sleutel van dit gedrag. Steeds meer mensen zijn benieuwd naar de vrijetijdsinvullig van een ander. Vrienden gaan reageren op jouw bericht. De een is jaloers omdat hij of zij nog op het werk zit, de ander maakt een foto van een ander terras waar deze persoon zich bevindt.

  Naast Facebook zijn Twitter en WhatsApp tijdens de warme dagen ook extra populair. Vrienden spreken spontaan af een terrasje te pakken.

  Het weer is altijd al een populair gespreksonderwerp geweest. In de social media is dat dus niet anders. Dankzij alle berichten van je vrienden krijg je zonder het te vragen allerlei tips om je eigen vrije tijd in te delen. Geniet van het weer en alle foto's die tot je komen. 

 1. Wat vinden onze klanten?

  • ProRun

   Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe website! Meerdere mensen kunnen tegelijk aan diverse artikels werken, gemakkelijk en snel.
  • Autoservice Frans Huijbregts, Prinsenbeek

   Bij SatDesign hebben ze goed geluisterd en meegedacht voor onze nieuwe website. Tijdens de ontwikkeling van begin tot het eind ontzorgd. Zeer tevreden over de nieuwe website en ook de mobiel versie. Al vele complimenten gekregen.
  • Stoer Ontwerp, Breda

   Fijne samenwerking! Mijn ontwerpen worden altijd super- strak vertaald met als resultaat blije klanten. Top!