• *
 1. Potentiële klanten informeren via Google Post

  Het is algemeen bekend dat Google een grote invloed heeft over hoe dat potentiële klanten tot u komen. De website dusdanig technisch én inhoudelijk geoptimaliseerd hebben scheelt al heel veel. Maar ook uw bedrijf met adres en openingstijden aanmelden op Google is net zo belangrijk. Deze gegevens worden gebruikt in de zoekresultaten en in Google Maps. Hiervoor biedt Google ook de mogelijkheid om zogenaamde “posts” te plaatsen. Wanneer iemand op Google naar uw bedrijfsgegevens zoekt, verschijnt deze post in beeld. Dit is handig voor bijvoorbeeld geplande evenementen, dagelijkse aanbiedingen of andere acties. De post wordt meteen live weergegeven in uw vermelding op Google Zoeken en Maps.

   

  Uw bedrijf aanmelden voor Google

  Ga naar Google Mijn Bedrijf en maak indien u het nog niet heeft een account aan. Vervolgens kunt u al uw bedrijfsgegevens invullen.

   

  Een post plaatsen

  Ga naar Google Mijn Bedrijf en ga naar de rubriek “Posts”. Vul alle velden in. De post wordt direct weergegeven op Google. Het is aan te raden om regelmatig andere posts te tonen. Met de statistieken van uw website kunt u bepalen welke post het meest effect had.

   

  Google Post maken

  Een Google Post maken

   

  Google Post

  De Google Post wordt direct weergegeven

  12-12-2017
 1. Wat vinden onze klanten?

  • R.O.B. Reclame, Zwijndrecht

   SatDesign schakelen we in als er intern onvoldoende capa- citeit beschikbaar is. Onze wensen laten we gewoon via e- mail weten, welke dan meestal direct doorgevoerd worden.
  • Scootertje Gezond

   Website ziet er goed uit! Dankzij de nieuwe website kunnen wij zelf gemakkelijk arrangementen aanmaken. Ook handig dat de site goed op een tablet en smartphone getoond wordt! Top!
  • Colofon Creaties, Tilburg

   SatDesign denkt goed mee, reageert snel, is professioneel, komt afspraken correct na en voert haar opdrachten prima uit. Bovendien levert SatDesign voor een eerlijke prijs en op tijd. Genoeg ingrediënten voor een prettige samenwerking.