• *
 1. SatDesign breidt dienstverlening uit

  SatDesign breidt de dienstverlening uit! Om je website een bijdrage te laten leveren aan het behalen van je (bedrijfs)doelstellingen moet het complete plaatje kloppen. Dat betekent:

  • een aantrekkelijk design;
  • makkelijk in gebruik;
  • bezoeker verleiden tot gewenst gedrag.

   

  Er moet dus goed worden nagedacht over de inrichting van de website. SatDesign helpt je daar graag bij. Om dit mogelijk te maken werkt Danielle vanaf 1 april voor SatDesign. Danielle is als ervaren e-learningontwerper en tekstschrijver in staat websites te ontwerpen die resultaat behalen. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

   


   

  Ik ben Danielle, 34 jaar en naast de vrouw van Pepijn ben ik ook de moeder van onze kinderen Norah (6) en Ben (4).

  Ervaring

  Ik heb 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-learnings voor de financiële dienstverlening. Als projectcoördinator inventariseerde ik doelstellingen, stuurde ik het team aan, schreef ik talloze teksten en nieuwsartikelen en redigeerde ik nog meer teksten.

  Rol in SatDesign

  Vanaf 1 april zet ik mijn ervaring 4 dagen per week in voor SatDesign. Ik ontwikkel websites in WordPress en help bestaande en nieuwe klanten met het behalen van nog meer resultaat met hun website. Waar moet je dan aan denken?

  • Technische inrichting: welke knop plaats je waar en waarom?
  • Design: het selecteren of maken van beelden die passen bij de boodschap.
  • Teksten: pakkende teksten die je bezoeker verleiden met jou in zee te gaan en waarbij vindbaarheid in Google een belangrijke rol speelt.

   

  Na jarenlang alle verhalen aan de keukentafel te hebben gehoord, kijk ik ernaar uit om nu echt kennis te maken met de klanten van SatDesign. Om de verhalen en toekomstdromen te horen en hier een bijdrage aan te mogen leveren!

  Uitgebreide dienstverlening SatDesign

  Omdat ik nu voor SatDesign werk en we ons netwerk hebben uitgebreid, kan je bij ons terecht voor alle ingrediënten die van je website een succes maken.

   

  Wil je aan de slag met het verbeteren van je huidige website, het verhogen van bezoekersaantallen of het ontwikkelen van een nieuwe website? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 1. Wat vinden onze klanten?