• *
 1. Uw website nog sneller!

  We hebben afgelopen nacht grote updates uitgevoerd op onze servers. Het resultaat is dat websites nu nog sneller worden weergegeven.
   
  Trage websites zijn een van de grote ergernissen op internet. Bezoekers sluiten het venster af wanneer de website te lang moet laden. SatDesign ontwikkelt daarom websites waarbij snelheid voorop staat. Onze sites zijn in sommige gevallen maar liefst 10x sneller dan websites gebaseerd op het WordPress-CMS systeem!
   
  Heeft u dit jaar bij ons een website aangeschaft en host u bij ons? Dan is uw hostingpakket al direct overgezet naar nieuwe, snellere, software. U hoeft daar verder niets aan te doen. Wanneer uw website ouder is, dan is het helaas niet mogelijk om over te stappen. Maar ook dan zult u automatisch enige snelheidswinst ervaren.
   

  Host u bij ons, maar heeft u geen website van SatDesign?

  Ook dan kunt u profiteren van de snelheidswinst. Log in op de DirectAdmin omgeving en ga naar "Domain setup". Klik het domein aan en kies bij "First PHP" voor "PHP 7 php-fpm". Klik op "Save" en wacht een paar minuten. Daarna draait uw hosting op PHP 7. Wanneer blijkt dat uw website niet goed meer werkt, zet u deze instelling terug op "PHP 5.4 mod_php".
   

  Host u niet bij ons, maar heeft u wel een website van SatDesign?

  In dit geval kunnen we helaas niets doen. Uw website is al zo goed mogelijk geoptimaliseerd. Omdat de website niet op onze server staat, bent u afhankelijk van uw eigen hostingprovider.
   

  Voor de techneut: dit is er precies veranderd

  We hebben naast de bestaande PHP 5.4 versie een andere PHP versie geplaatst. Dit is versie 7.0. Deze versie is stabieler en veel sneller, maar vereist wel een website met moderne code. Via DirectAdmin kan er geswitched worden tussen de 2 PHP versies. Ook de databasesoftware is aangepast. Voorheen draaide er Oracle MySQL. Dit is nu veranderd naar MariaDB. De database zelf blijft hetzelfde, maar is veel sneller dan Oracle MySQL.
 1. Wat vinden onze klanten?

  • ProRun

   Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe website! Meerdere mensen kunnen tegelijk aan diverse artikels werken, gemakkelijk en snel.
  • Baronie TV

   Van SatDesign krijgen we ieder jaar zoveel technische systemen, dat we waarschijnlijk bij geen enkel ander bedrijf zouden kunnen krijgen.
  • Sefapane, Oosterhout

   Functionele site! Overzichtelijk en effectief!