• *
 1. Website Thazz'up! gelanceerd: laat ZIEN wat er te beleven valt

  Afgelopen maanden is er door de initiatiefnemers en door SatDesign hard gewerkt aan een unieke website. Vanavond om precies 20.00 uur vond de lancering plaats. Vanaf nu kan heel Nederland zien wat er te beleven is.

  Er zijn tal van uitgaanssites. Maar geen één legt de nadruk op de posters die je op straat tegenkomt. Om het werk van de kunstenaars te eren en om uitgaansgelegenheden (zoals toneelstukken, festivals, optredens, etc) in plaats van tekstueel nu grafisch weer te geven, is de nieuwe website Thazz'up! ontstaan.

  Als je op de site bent, moet je de posters voorbij zien komen. Je waant je als het ware op straat. Zie je een leuke poster? Dan blijf je even staan en kijk je naar alle details. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om de poster met al je vrienden te delen via de social media. In eerste instantie zie je alle posters van de komende activiteiten. Maar de zoekmachine is ook een belangrijk onderdeel van de website. Je kunt het aantal posters beperken door gericht te zoeken op gemeente, datum en trefwoord.

  Iedereen die een evenement organiseert kan een gratis poster plaatsen. Deze zal vervolgens 2 weken zichtbaar zijn. Voor wie extra opties wil, kan via iDEAL een gering bedrag betalen. Zo kan de poster langer zichtbaar zijn.

  Bij het bouwen van de website is er bekeken wat de beste mogelijkheden zijn om dit origineel idee te verwezenlijken. Bewegende elementen op een website vragen altijd meer van de computer dan vaste elementen. We hebben beslissingen genomen waardoor de website nu ook vrij goed presteert in oude browsers en zelfs op tablets. De komende tijd zal continu bekeken worden of alles goed blijft werken en dat de bezoeker de weg door de site weet te vinden. Naar onze mening is die weg niet moeilijk.

  We hopen vooral dat je voortaan de website weet te vinden om uit te zoeken wat je wilt gaan doen. Want er valt genoeg te beleven!
   
 1. Wat vinden onze klanten?