Satdesign kubus
Leestijd: 7 min.
Leestijd: 7 min.

Wat kost het laten maken van een website?

De prijzen voor het ontwikkelen van een website lopen flink uiteen. Je hoort bedragen die uiteenlopen van €500 tot enkele tonnen. Waarom zijn de verschillen eigenlijk zo groot?

In onderstaande video leg ik je uit waarop de prijs van een website is gebaseerd. Je krijgt een goed beeld van wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van jouw ideale site. En natuurlijk vertel ik je ook binnen welke prijsrange Satdesign websites ontwikkelt. 

Als je een website laat ontwikkelen is het dus belangrijk dat je jezelf afvraagt wat jij belangrijk vindt. Is dat bijvoorbeeld de prijs, het bedieningsgemak van het CMS of de service? Zodra je dat helder hebt, kun je op zoek gaan naar het webbureau dat je hierbij het beste kan helpen.

Een Satdesign original

Je zag dat we bij Satdesign niet met vaste prijzen werken. Onze websites zijn maatwerk en als ‘kok’ gebruiken wij de ingrediënten waar jij behoefte aan hebt. Daarom gaan we altijd eerst een goed gesprek aan voordat we je een offerte sturen.

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw ideale scenario? Je vindt onze gegevens op de contactpagina

 

Danielle van Rijen

Danielle van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Online ondernemen is leuk, maar er komt veel bij kijken. Privacy is een belangrijk thema. Als je een eigen website hebt, moet je rekening houden met twee zaken: cookies en de verwerking van persoonlijke gegevens. Door het opstellen van een goede cookieverklaring en privacyverklaring voldoe je aan de wetgeving.
Bekijk wat een copywriter volgens Danielle echt uniek maakt in de blog die zij schreef voor Frankwatching.
Om online te groeien moet je het vertrouwen winnen van je bezoekers. Zonder vertrouwen komt er geen deal. We laten je zien met welke bewezen strategie je dit voor elkaar krijgt en wat het je oplevert.
Het is de grootste digitale ergernis. Spam. Het is belangrijk dat je herkent wanneer je met spam te maken hebt. Voor je het weet heb jij je wachtwoord, pincode of andere gevoelige gegevens gedeeld. Gelukkig houdt de server 99% van alle spamberichten tegen, maar met deze tips ben je ook goed voorbereid op die ene mail die er toch nog tussendoor glipt.
WordPress heeft veel mogelijkheden. Van het maken van een website met kant-en-klare templates tot het volledig programmeren van alle onderdelen. Kies je voor een maatwerk website dan houdt je webbouwer rekening met jouw wensen. Hij maakt het je zo makkelijk mogelijk om zelf inhoud aan te passen of toe te voegen. We delen een aantal voorbeelden uit onze praktijk met je.
Je website is een soort extra werknemer voor je bedrijf. Hij helpt je aan nieuwe klanten. En net als je werknemers kan hij kuren vertonen waardoor hij niet optimaal presteert. Door je website regelmatig te onderhouden, voorkom je problemen. Ik leg je uit waarom een onderhoudscontract een fijne verzekeringspolis is.
Beter goed gejat dan slecht bedacht toch? Nou, niet dus. Zelfs als er al 99 blogs over een onderwerp bestaan, dan nog wil je niet dat die van jou lijkt op die van een ander. Je wil opvallen en indruk maken. Met deze tips zorg je voor een originele blog en voorkom je plagiaat.
Bezoekers haken af als je website niet snel genoeg laadt. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om je WordPress website sneller te maken. Met een cache plug-in schieten je prestaties omhoog. We bespreken de voor- en nadelen van deze technische truc.
Ga je aan de slag met teksten schrijven voor je website of blog? Dan wil je natuurlijk wel dat iemand je teksten leest. Dat doel behaal je niet als je een suffe tekst schrijft of als niemand je pagina kan vinden. In deze blog deel ik daarom de basisbeginselen van het schrijven van SEO-teksten met je. Dit geeft jou de handvaten om content te ontwikkelen die wél indruk maakt.

Contact

Via WhatsApp:
Of via e-mail: