Satdesign kubus
Leestijd: 7 min.
Leestijd: 7 min.

Wat kost het laten maken van een website?

De prijzen voor het ontwikkelen van een website lopen flink uiteen. Je hoort bedragen die uiteenlopen van €500 tot enkele tonnen. Waarom zijn de verschillen eigenlijk zo groot?

In onderstaande video leg ik je uit waarop de prijs van een website is gebaseerd. Je krijgt een goed beeld van wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van jouw ideale site. En natuurlijk vertel ik je ook binnen welke prijsrange Satdesign websites ontwikkelt. 

Als je een website laat ontwikkelen is het dus belangrijk dat je jezelf afvraagt wat jij belangrijk vindt. Is dat bijvoorbeeld de prijs, het bedieningsgemak van het CMS of de service? Zodra je dat helder hebt, kun je op zoek gaan naar het webbureau dat je hierbij het beste kan helpen.

Een Satdesign original

Je zag dat we bij Satdesign niet met vaste prijzen werken. Onze websites zijn maatwerk en als ‘kok’ gebruiken wij de ingrediënten waar jij behoefte aan hebt. Daarom gaan we altijd eerst een goed gesprek aan voordat we je een offerte sturen.

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw ideale scenario? Je vindt onze gegevens op de contactpagina

 

Danielle van Rijen

Danielle van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Op 15 mei 2002 werd het startschot gegeven voor Satdesign, inmiddels al weer 2 decennia geleden. Een mooi moment om terug te kijken op 20 jaar websites ontwikkelen.
Verkoop jij online producten aan consumenten, bijvoorbeeld via een webshop of social media? Grote kans dat je reviews verzamelt om je bezoekers te informeren over de kwaliteit van je producten. Vanaf 28 mei 2022 krijg je te maken met nieuwe Europese regels die moeten zorgen voor betrouwbare reviews.
Een negatieve review brengt je bloed al snel aan het koken. En al helemaal als je het gevoel hebt dat de klant onterecht zo negatief is. Maar wat doe je eraan? Verwijderen of reageren? Ik leg je uit wat beter is, zo kun jij deze situatie in jouw voordeel laten werken.
Als je begint met zakelijk bloggen dan is de inspiratie vaak ver te zoeken. Of je loopt juist over van de ideeën en weet niet waar te starten. In beide gevallen ben je op zoek naar het beste onderwerp om over te schrijven. Ik leg je uit welk onderwerp onmisbaar is als je indruk wil maken op je doelgroep.
Wie dieper in de hosting van een website duikt, komt de term DNS tegen. De letters staan voor Domain Name System, maar wat is DNS eigenlijk?
De agenda van iedere klusser, loodgieter en schilder zit tegenwoordig bomvol. En dat bijna allemaal via via want de website van de meeste bouwbedrijven is niet bepaald een klantenmagneet. Terwijl een goede site je, ook in deze tijd, veel oplevert. We bekijken waarom het juist nu interessant is om te investeren in een sterke website.
Hoe vaak gebruik jij Google om iets op te zoeken? En op welk zoekresultaat klik je dan? Waarschijnlijk kijk je niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Je snapt dus het belang van een goede positie in Google. Maar ja, dat kost wel geld. In deze blog bespreken we of het slim is geld te investeren in zoekmachineoptimalisatie.
WordPress heeft meerdere pagebuilders waarmee je mooie websites kunt ontwikkelen. Een betaalde plugin die steeds populairder wordt is Elementor. We bespreken de belangrijkste voor- en nadelen van WordPress Elementor. Klein tipje van de sluier: in onze ogen hebben we het hier over de beste pagebuilder die er is, je leest dus meer voor- dan nadelen.
Bloggen is niet meer weg te denken als marketingstrategie. Maar sommige mensen zien alleen de nadelen. Het kost tijd, ze weten niet waarover ze moeten schrijven en die ene blog die ze ooit schreven leverde niets op. Maar bloggen is juist heel waardevol voor je bedrijf. In deze blog daarom 7 redenen om wel te gaan bloggen.

Contact

Via WhatsApp:
Of via e-mail: