This website uses cookies. Click here for more information.
 • *
 1. SatDesign grote sponsor Baronie TV

  Al 15 jaar is SatDesign prominent aanwezig bij Baronie TV. Dit is in West-Brabant een hele bijzondere tv-zender. Baronie TV bestaat uit een kleine 100 vrijwilligers en zendt alleen uit tijdens Carnaval. Het is daarom ook dé Carnavalszender waar iedereen op af stemt als er even niet feest gevierd wordt. Baronie TV kent al jaren een hoge kijkdichtheid.
   
  Omdat er geen vaste studio is, moet alles op donderdag 28 februari worden opgebouwd en vervolgens weer worden afgebroken op woensdag 6 maart. Daarom hebben we komende week aangepaste openingstijden, namelijk:
   
  • Donderdag 28 februari: Bereikbaar van 9:30 tot 14:00 uur, technische en onderhoudswerkzaamheden beperkt.
  • Vrijdag 1 maart: Bereikbaar van 9:30 tot 16:00 uur, technische en onderhoudswerkzaamheden beperkt.
  • Maandag 4 en dinsdag 5 maart gesloten.
  • Woensdag 6 maart: Bereikbaar van 11:00 tot 17:00 uur, technische en onderhoudswerkzaamheden beperkt.
   
  Hopende op uw begrip en voor iedereen die het viert hele fijne Carnavalsdagen toegewenst!
   
  Graag willen we u een kijkje geven in de bezigheden van SatDesign. Lees hieronder alle onderdelen die we voor Baronie TV verzorgen.
    

   

  TITELSOFTWARE VOOR IN DE REGIEWAGEN

  Naast de vormgeving, heeft SatDesign ook de software voor het weergeven van de titels ontwikkeld. Alle titels die op TV in beeld komen, kunnen worden klaargezet met ons systeem. Namen van presentatoren, gasten, optochten of social media content in een ticker of fullscreen worden op deze manier eenvoudig in beeld gebracht.  Website

  Website SatDesign heeft de website voor Baronie TV ontwikkeld. De bezoeker kan hier het complete programma vinden, maar ook het laatste nieuws, muziek, "uitzending gemist", allerlei interessante links en de nodige contactgegevens.        

  Stem op je favoriete liedje via telefoon, sms, website of app

  Baronie TV liedverkiezing In het programma staat een liedjesverkiezing centraal. 20 liedjes van artiesten uit de hele regio maken kans op de "Barnavalsliedverkiezing" prijs. De kijker kan zijn of haar stem uitbrengen. SatDesign ontwikkelt de volledige techniek. Er kan 1x per dag via de website en apps een stem doorgegeven worden. Verder is het ook mogelijk om dit via SMS en telefoon te doen. Alle kanalen zijn door SatDesign ontwikkeld.
     


  Tweede scherm

  Tweede scherm Speciaal voor Baronie TV hebben we een extra pagina gemaakt, met daarop alles wat er op Facebook, Twitter en Instagram gebeurd. Ook zijn uitzendingen die op YouTube geplaatst worden direct te bekijken. Voor wie direct live wil kijken, kan ook hier terecht. Het is uiteraard geoptimaliseerd voor tablet en mobiel.
   

   


  App

  Baronie TV App iOS en Android gebruikers kunnen in Apple's App Store en Google's Play Store de app downloaden. Hiermee heb je het tweede scherm altijd direct bij de hand. Daarnaast kan er een foto ingestuurd worden, gestemd worden op een liedje in het liedjesfestival en het laatste nieuws lezen.
     Fotosysteem

  Fotosysteem Kijkers kunnen Carnavaleske foto's insturen. Deze worden regelmatig op tv uitgezonden. Er is bovendien een wedstrijd aan gekoppeld. De makers van de mooiste foto's worden dinsdagavond uitgenodigd om in de studio de prijs in ontvangst te nemen. De foto's kunnen ingestuurd worden via de website en de apps. Ook dit is compleet door SatDesign ontwikkeld.
   


  Social media

  Social media Sinds enkele jaren richt Baronie TV zich op social media. Op deze manier kan er een leuke interactie met de kijker plaatsvinden. SatDesign coördineert dit "social media team". Vooral de Facebookpagina is heel populair. Daarnaast wordt ook Instagram, Snapchat, Twitter en YouTube gebruikt.
   


  Studio software

  Studiosoftware Om alle interactie met de kijker (liedjesverkiezing tussenstanden, foto's, social media, etc) snel en goed in beeld te krijgen, hebben we speciale software ontwikkeld.

   

  28-02-2019
 1. Wat vinden onze klanten?