This website uses cookies. Click here for more information.
 • *
 • *
 1. Maak van uw website een mobiele versie

  Het gebruik van mobiele apparaten stijgt explosief. Het moment waarop websites meer bekeken zullen worden op een tablet of telefoon dan op een standaard desktop-computer komt er snel aan. Het is daarom belangrijk dat uw website op die mobiele apparatuur goed zichtbaar en navigeerbaar is.


  En u vermoedt het al: SatDesign maakt websites die op een tablet, zoals een iPad, heel goed te bezoeken zijn. Omdat we van mening zijn dat een tablet dé toekomst van browsen is, maken we geen onderscheid meer tussen een tablet- of desktop website. Een smartphone is echter een ander verhaal. Ook al is uw website waarschijnlijk goed zichtbaar op een iPhone of soortgelijke smartphones, toch kan het in sommige gevallen handig zijn om een speciale mobiele website te ontwikkelen. Wij kunnen u dat zonder problemen leveren.

  Bezoek als Satdesign-voorbeeld met uw smartphone maar eens www.totaaltv.nl. Er verschijnt dan een speciale versie op het scherm. Het is eventueel ook mogelijk om toch de volledige website te tonen. U kunt er voor kiezen om een eenvoudige mobiele website te laten maken, of een versie die compleet gekoppeld is met het CMS systeem. De teksten en foto's zullen dan zowel beschikbaar zijn op de "vaste" én mobiele website. U hoeft er verder niet over na te denken, het gaat allemaal vanzelf!

  Interesse? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.
  01-06-2012
 1. Wat vinden onze klanten?

  • Colofon Creaties, Tilburg

   SatDesign denkt goed mee, reageert snel, is professioneel, komt afspraken correct na en voert haar opdrachten prima uit. Bovendien levert SatDesign voor een eerlijke prijs en op tijd. Genoeg ingrediƫnten voor een prettige samenwerking.
  • Chatime, Breda

   De heren van Satdesign reageren snel op je vragen via email en staan altijd klaar met goede tips en adviezen. Geweldig!
  • Autoservice Frans Huijbregts, Prinsenbeek

   Bij SatDesign hebben ze goed geluisterd en meegedacht voor onze nieuwe website. Tijdens de ontwikkeling van begin tot het eind ontzorgd. Zeer tevreden over de nieuwe website en ook de mobiel versie. Al vele complimenten gekregen.