This website uses cookies. Click here for more information.
 • *
 1. Mooi weer garant voor explosie dataverbruik

  Het is alweer een paar weken prachtig weer. Je ziet meteen dat iedereen vrolijker is. Eindelijk kunnen we weer uit onze winterslaap ontwaken. De terrasjes zitten vol. De horeca draait overuren. De telecomproviders kunnen rekenen op een explosie van het internet dataverbruik.

  Je hoeft maar een willekeurig Facebook profiel te bekijken en je ziet hoogstwaarschijnlijk berichten en foto's op het prikbord staan over het lekkere weer. Het is tegenwoordig gebruikelijk om aan al je vrienden te laten zien hoe goedgevuld het bier- of wijnglas is. Of dat het glas juist te leeg is en wordt er gesmeekt dat er weer snel een nieuwe wordt neergezet.

  Nieuwsgierigheid is de sleutel van dit gedrag. Steeds meer mensen zijn benieuwd naar de vrijetijdsinvullig van een ander. Vrienden gaan reageren op jouw bericht. De een is jaloers omdat hij of zij nog op het werk zit, de ander maakt een foto van een ander terras waar deze persoon zich bevindt.

  Naast Facebook zijn Twitter en WhatsApp tijdens de warme dagen ook extra populair. Vrienden spreken spontaan af een terrasje te pakken.

  Het weer is altijd al een populair gespreksonderwerp geweest. In de social media is dat dus niet anders. Dankzij alle berichten van je vrienden krijg je zonder het te vragen allerlei tips om je eigen vrije tijd in te delen. Geniet van het weer en alle foto's die tot je komen. 

  25-03-2012
 1. Wat vinden onze klanten?

  • Chatime, Breda

   De heren van Satdesign reageren snel op je vragen via email en staan altijd klaar met goede tips en adviezen. Geweldig!
  • Stoer Ontwerp, Breda

   Fijne samenwerking! Mijn ontwerpen worden altijd super- strak vertaald met als resultaat blije klanten. Top!
  • Kiefer Bandenservice, Breda

   SatDesign is accuraat, reageert snel en komt zijn afspraken na. Eén aanspreekpunt zorgt voor een duidelijke en prima communicatie.