This website uses cookies. Click here for more information.
 • *
 1. Mooi weer garant voor explosie dataverbruik

  Het is alweer een paar weken prachtig weer. Je ziet meteen dat iedereen vrolijker is. Eindelijk kunnen we weer uit onze winterslaap ontwaken. De terrasjes zitten vol. De horeca draait overuren. De telecomproviders kunnen rekenen op een explosie van het internet dataverbruik.

  Je hoeft maar een willekeurig Facebook profiel te bekijken en je ziet hoogstwaarschijnlijk berichten en foto's op het prikbord staan over het lekkere weer. Het is tegenwoordig gebruikelijk om aan al je vrienden te laten zien hoe goedgevuld het bier- of wijnglas is. Of dat het glas juist te leeg is en wordt er gesmeekt dat er weer snel een nieuwe wordt neergezet.

  Nieuwsgierigheid is de sleutel van dit gedrag. Steeds meer mensen zijn benieuwd naar de vrijetijdsinvullig van een ander. Vrienden gaan reageren op jouw bericht. De een is jaloers omdat hij of zij nog op het werk zit, de ander maakt een foto van een ander terras waar deze persoon zich bevindt.

  Naast Facebook zijn Twitter en WhatsApp tijdens de warme dagen ook extra populair. Vrienden spreken spontaan af een terrasje te pakken.

  Het weer is altijd al een populair gespreksonderwerp geweest. In de social media is dat dus niet anders. Dankzij alle berichten van je vrienden krijg je zonder het te vragen allerlei tips om je eigen vrije tijd in te delen. Geniet van het weer en alle foto's die tot je komen. 

  25-03-2012
 1. Wat vinden onze klanten?

  • Colofon Creaties, Tilburg

   SatDesign denkt goed mee, reageert snel, is professioneel, komt afspraken correct na en voert haar opdrachten prima uit. Bovendien levert SatDesign voor een eerlijke prijs en op tijd. Genoeg ingrediƫnten voor een prettige samenwerking.
  • R.O.B. Reclame, Zwijndrecht

   SatDesign schakelen we in als er intern onvoldoende capa- citeit beschikbaar is. Onze wensen laten we gewoon via e- mail weten, welke dan meestal direct doorgevoerd worden.
  • ProRun

   Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe website! Meerdere mensen kunnen tegelijk aan diverse artikels werken, gemakkelijk en snel.