Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 • *
 1. Ons CMS heeft vanaf nu nog meer functies

  Vandaag is het nieuwe CMS van SatDesign beschikbaar gesteld. Heeft u dit jaar bij ons een website afgenomen? Dan kunt u nu uw website kosteloos updaten. Daarmee krijgt u heel wat nieuwe functies om uw website te beheren.

  Het grootste verschil ten opzichte van de vorige versie is de vormgeving. Het ziet er namelijk helemaal anders uit. Het doel was om alles goed leesbaar te maken voor iedereen. Door gebruik te maken van rood, zwart en wit hopen we dat u dit als erg prettig zult ervaren.

   

  Interessante gegevens op het startscherm

  Wanneer u ingelogd bent in het CMS, verschijnen er direct allerlei zaken die u op dat moment wilt weten. Is er onlangs een nieuwsbrief verstuurd? Dan ziet u daar een samenvatting van het aantal gebruikers die de nieuwsbrief hebben geopend en geklikt. Zijn er reacties geplaatst? Ook dat krijgt u te zien.

   

  Statistieken

  Met deze update wordt het mogelijk om bezoekersstatistieken bij te houden. Om dit te activeren, gaat u naar "Instellingen" en zet u "Toon statistieken op startscherm" op "Ja". Vanaf dat moment komt er een grafiek op het startscherm. Het aantal nieuwe en terugkerende bezoekers is in grafiekvorm te bekijken. Evenals het gebruik van de browser en besturingssysteem. Op dit moment is het mogelijk om 7 dagen terug te kijken. Over een tijdje wordt het mogelijk om gegevens van een opgegeven periode te selecteren.

   

  Updaten maar!

  Wanneer u een site van SatDesign heeft die gebruik maakt van het in 2016 ontwikkeld CMS systeem, dan ziet u nu op het startscherm "Er zijn X update(s) beschikbaar.". Klik daarop en klik vervolgens onderaan op "Update alles". Nadat alles is geïnstalleerd, dient u de pagina nog even te verversen. Dit is belangrijk om alles goed te zien.

  12-11-2016
 1. Wat vinden onze klanten?

  • Stoer Ontwerp, Breda

   Fijne samenwerking! Mijn ontwerpen worden altijd super- strak vertaald met als resultaat blije klanten. Top!
  • R.O.B. Reclame, Zwijndrecht

   SatDesign schakelen we in als er intern onvoldoende capa- citeit beschikbaar is. Onze wensen laten we gewoon via e- mail weten, welke dan meestal direct doorgevoerd worden.
  • Kiefer Bandenservice, Breda

   SatDesign is accuraat, reageert snel en komt zijn afspraken na. Eén aanspreekpunt zorgt voor een duidelijke en prima communicatie.