This website uses cookies. Click here for more information.
  • *
  1. “Ontwikkeling op maat,
   persoonlijke service,
   website zonder abonnement,
   website wordt uw eigendom,
   content eenvoudig aanpasbaar”

  1. Nieuw: het starterspakket

   Nieuw: het starterspakket

   Bent u net begonnen met ondernemen? Of gaat u dit binnenkort doen? Dan is een eigen website de perfecte manier om uzelf onder de aandacht te brengen. Bij de start van uw bedrijf kunnen we ons voorstellen dat er al genoeg kosten zijn. Een eigen website lijkt dan misschien buiten bereik, maar niet met het Starterspakket van SatDesign.

   Met dit pakket krijgt u een eigen Internetadres (zoalswww.uwbedrijf.nl) met daarop een pagina met alle nodige informatie, een eigen e-mailadres én de mogelijkheid om regelmatig uw (potentiĆ«le) klanten te informeren via een nieuwsbrief. En het leuke is, dit alles krijgt u voor een schappelijke prijs. Voor €24,95 (excl. BTW) per maand heeft u uw eigen website. Er zijn verder geen kosten. Het enige wat we van u vragen is om minimaal een jaar geabonneerd te blijven. Na het eerste jaar heeft u ieder kwartaal de mogelijkheid om op te zeggen.

   Klik hier om te zien wat u allemaal voor dit abonnement krijgt.
   25-07-2012
 1. Wat vinden onze klanten?

  • Scootertje Gezond

   Website ziet er goed uit! Dankzij de nieuwe website kunnen wij zelf gemakkelijk arrangementen aanmaken. Ook handig dat de site goed op een tablet en smartphone getoond wordt! Top!
  • ProRun

   Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe website! Meerdere mensen kunnen tegelijk aan diverse artikels werken, gemakkelijk en snel.
  • Auto Ville Dordrecht, Dordrecht

   Flexibele, vlotte en vaktechnisch houding!