Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
  • *
  1. “Ontwikkeling op maat,
   persoonlijke service,
   website zonder abonnement,
   website wordt uw eigendom,
   content eenvoudig aanpasbaar”

  1. Nieuw: het starterspakket

   Nieuw: het starterspakket

   Bent u net begonnen met ondernemen? Of gaat u dit binnenkort doen? Dan is een eigen website de perfecte manier om uzelf onder de aandacht te brengen. Bij de start van uw bedrijf kunnen we ons voorstellen dat er al genoeg kosten zijn. Een eigen website lijkt dan misschien buiten bereik, maar niet met het Starterspakket van SatDesign.

   Met dit pakket krijgt u een eigen Internetadres (zoalswww.uwbedrijf.nl) met daarop een pagina met alle nodige informatie, een eigen e-mailadres én de mogelijkheid om regelmatig uw (potentiĆ«le) klanten te informeren via een nieuwsbrief. En het leuke is, dit alles krijgt u voor een schappelijke prijs. Voor €24,95 (excl. BTW) per maand heeft u uw eigen website. Er zijn verder geen kosten. Het enige wat we van u vragen is om minimaal een jaar geabonneerd te blijven. Na het eerste jaar heeft u ieder kwartaal de mogelijkheid om op te zeggen.

   Klik hier om te zien wat u allemaal voor dit abonnement krijgt.
   25-07-2012
 1. Wat vinden onze klanten?

  • Autoservice Frans Huijbregts, Prinsenbeek

   Bij SatDesign hebben ze goed geluisterd en meegedacht voor onze nieuwe website. Tijdens de ontwikkeling van begin tot het eind ontzorgd. Zeer tevreden over de nieuwe website en ook de mobiel versie. Al vele complimenten gekregen.
  • K-Fitness, Oosterhout

   K-Fitness wil sfeer en openheid creeren. Dat is met de website goed gelukt!
  • Colofon Creaties, Tilburg

   SatDesign denkt goed mee, reageert snel, is professioneel, komt afspraken correct na en voert haar opdrachten prima uit. Bovendien levert SatDesign voor een eerlijke prijs en op tijd. Genoeg ingrediƫnten voor een prettige samenwerking.