This website uses cookies. Click here for more information.
  • *
  1. “Ontwikkeling op maat,
   persoonlijke service,
   website zonder abonnement,
   website wordt uw eigendom,
   content eenvoudig aanpasbaar”

  1. Nieuwe website Baronie TV

   Nieuwe website Baronie TV

   Er is afgelopen paar maanden hard gewerkt aan de nieuwe website voor Baronie TV. Vandaag is het dan zover: deze nieuwe site is online.

   We hebben de pagina's een vrolijke uitstraling gegeven door de foto's goed naar voren te laten komen. Maar het allerbelangrijkste is, dat de informatie die je zoekt (zoals het kunnen stemmen op de liedjes, een foto in kunnen sturen of een programma terug kunnen kijken) snel gevonden kan worden.

   Met de lancering van de nieuwe website neemt Baronie TV ook een Twitter account in gebruik. SatDesign sponsort deze website en levert bovendien verschillende andere diensten, zoals de technische voorziening om op een liedjesverkiezing te kunnen stemmen d.m.v. telefoon en SMS.
   25-01-2011
 1. Wat vinden onze klanten?

  • K-Fitness, Oosterhout

   K-Fitness wil sfeer en openheid creeren. Dat is met de website goed gelukt!
  • Scootertje Gezond

   Website ziet er goed uit! Dankzij de nieuwe website kunnen wij zelf gemakkelijk arrangementen aanmaken. Ook handig dat de site goed op een tablet en smartphone getoond wordt! Top!
  • Colofon Creaties, Tilburg

   SatDesign denkt goed mee, reageert snel, is professioneel, komt afspraken correct na en voert haar opdrachten prima uit. Bovendien levert SatDesign voor een eerlijke prijs en op tijd. Genoeg ingrediƫnten voor een prettige samenwerking.