This website uses cookies. Click here for more information.
  • *
  1. “Ontwikkeling op maat,
   persoonlijke service,
   website zonder abonnement,
   website wordt uw eigendom,
   content eenvoudig aanpasbaar”

  1. Nieuwe website Baronie TV

   Nieuwe website Baronie TV

   Er is afgelopen paar maanden hard gewerkt aan de nieuwe website voor Baronie TV. Vandaag is het dan zover: deze nieuwe site is online.

   We hebben de pagina's een vrolijke uitstraling gegeven door de foto's goed naar voren te laten komen. Maar het allerbelangrijkste is, dat de informatie die je zoekt (zoals het kunnen stemmen op de liedjes, een foto in kunnen sturen of een programma terug kunnen kijken) snel gevonden kan worden.

   Met de lancering van de nieuwe website neemt Baronie TV ook een Twitter account in gebruik. SatDesign sponsort deze website en levert bovendien verschillende andere diensten, zoals de technische voorziening om op een liedjesverkiezing te kunnen stemmen d.m.v. telefoon en SMS.
   25-01-2011
 1. Wat vinden onze klanten?

  • trichis publishing, Rotterdam

   Onze vragen en wensen worden in no-time omgezet in acties.
  • Autoservice Frans Huijbregts, Prinsenbeek

   Bij SatDesign hebben ze goed geluisterd en meegedacht voor onze nieuwe website. Tijdens de ontwikkeling van begin tot het eind ontzorgd. Zeer tevreden over de nieuwe website en ook de mobiel versie. Al vele complimenten gekregen.
  • ProRun

   Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe website! Meerdere mensen kunnen tegelijk aan diverse artikels werken, gemakkelijk en snel.