Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
  1. “Zet uw ontwerp zonder problemen om naar een volwaardige website”

  1. SEO - Zoekmachine optimalisatie

   SatDesign doet ook aan SEO / zoekmachine optimalisatie voor nieuwe en of bestaande website.
   Tegenwoordig is het hebben van een website als bedrijf zijnde een must. Echter het hebben van een website is één maar de website vindbaar maken in zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, Lycos etc. is twee.

   Wat is SEO of zoekmachine optimalisatie?
   SEO is de afkorting van Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie en is letterlijk uw website, webshop, blog beter vindbaar maken in de zoekmachines Google, Yahoo, Bing, Lycos etc.
   Door uw website o.a. te optimaliseren op de gezochte zoekwoorden, die mensen ingeven in de zoekmachine, wordt uw website, webshop en of blog beter gevonden in de zoekmachine. En beter gevonden betekent meer traffic / bezoekers en dus ook een grotere kans op meer omzet.

   Wat kan SatDesign uit Breda voor u betekenen?
   SatDesign kan voor u uw nieuwe en of bestaande website bekijken wat er zoal gedaan kan worden om deze beter vindbaar te maken op internet. Aan de hand van de bevindingen kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen met daarin de SEO onderdelen die voor uw website van belang zijn. U hoeft dan enkel aan te geven voor welke type zoekmachineoptimalisatie pakket / optie u gaat.

   SEO check
   SatDesign voert een SEO check uit op uw bestaande en of nieuwe website en checkt op alle punten die van belang zijn waarmee zoekmachines op analyseren. Wij maken geen gebruik van een geautomatiseerde check want die zijn vaak niet slim genoeg of te beperkt om naar type website, doelgroep, functie en of laatste updates van indexering door diverse zoekmachines te kijken. Daarnaast worden er veelal punten genoemd die verder niks met de vindbaarheid te maken heeft. Aan de hand van de resultaten kunnen wij een passende oplossing bieden met daarbij horende kostenplaatje.

   Wilt u meer informatie?
   Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 1. Wat vinden onze klanten?

  • ProRun

   Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe website! Meerdere mensen kunnen tegelijk aan diverse artikels werken, gemakkelijk en snel.
  • Sefapane, Oosterhout

   Functionele site! Overzichtelijk en effectief!
  • R.O.B. Reclame, Zwijndrecht

   SatDesign schakelen we in als er intern onvoldoende capa- citeit beschikbaar is. Onze wensen laten we gewoon via e- mail weten, welke dan meestal direct doorgevoerd worden.