This website uses cookies. Click here for more information.
  • *
  1. “Zet uw ontwerp zonder problemen om naar een volwaardige website”

  1. Voor Designers

   We zijn trots op ons CMS systeem. Met de eenvoud waarop de gebruiker zijn of haar website kan updaten, overtreffen we alle verwachtingen. Door het CMS precies aan te passen aan de website, kunt u er van op aan dat het systeem naadloos aansluit op uw wensen. U als grafisch ontwerper kunt hier ook van profiteren. 

   We kennen de situatie. U bent zelfstandig ondernemer en maakt grafisch materiaal. Flyers, folders, logo’s, briefpapier. Een website zou in dit straatje perfect passen. Wellicht doet u dit al, maar bent u niet tevreden over de technische partner. Wij willen u graag ondersteunen om het grafisch ontwerp om te zetten tot een volledige website, inclusief CMS systeem. 

   Momenteel werken we al samen met diverse reclamebureau’s en zelfstandige ontwerpers. Het proces is simpel: we maken voor u een offerte voor de website. Als u hier tevreden mee bent, maakt u vervolgens het grafisch ontwerp. SatDesign kan - afhankelijk van de complexiteit van de website - het hele technische aspect binnen een maand realiseren. 

   Het is een win-win situatie. U kunt een totaalpakket afleveren bij uw klant en wij produceren het systeem waar onze nadruk ligt. Heeft u interesse? Laat het ons weten. Met een vrijblijvend gesprek kan bekeken worden wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 1. Wat vinden onze klanten?

  • Scootertje Gezond

   Website ziet er goed uit! Dankzij de nieuwe website kunnen wij zelf gemakkelijk arrangementen aanmaken. Ook handig dat de site goed op een tablet en smartphone getoond wordt! Top!
  • R.O.B. Reclame, Zwijndrecht

   SatDesign schakelen we in als er intern onvoldoende capa- citeit beschikbaar is. Onze wensen laten we gewoon via e- mail weten, welke dan meestal direct doorgevoerd worden.
  • Dear Hunters, Oosterhout

   Het is een prachtige website geworden met een professionele uitstraling voor een betaalbare prijs.