1. “Ontwikkeling op maat,
   persoonlijke service,
   website zonder abonnement,
   website wordt jullie eigendom,
   content eenvoudig aanpasbaar”

  1. SatDesign webdesign Breda

   Al sinds 2002 helpt SatDesign mkb-ondernemingen met het brengen van een sterke online boodschap. Dat doen we met professionele en overzichtelijke websites, gevuld met waardevolle content. Hierbij maken we gebruik van Wordpress en ons eigen ontwikkelde Content Management System (CMS).

   Bij ons staat de behoefte van de klant centraal. We gaan een partnerschap aan met onze opdrachtgevers. Tijdens het ontwikkelproces, maar ook daarna. Want die behoefte verandert in de loop van de tijd. Daarom zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers bijvoorbeeld teksten en foto’s makkelijk zelf kunnen aanpassen. En lukt dat niet? Of wil je ontzorgd worden? Dan gaat SatDesign aan de slag!

    

   Website 

   Een website is een belangrijke informatiebron voor je klanten. Je moet dus goed nadenken over de boodschap die je over wil brengen op je websitebezoeker. Hierbij speelt tekst, naast techniek en design, een grote rol. Ook daarbij zijn we je graag van dienst. 

    

   Digitale bedrijfsprocessen 

   Bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen is het noodzaak om goed in kaart te brengen wat het digitale proces de praktijk moet opleveren. Daarom vinden we een partnerschap met onze opdrachtgevers zo belangrijk. De opdrachtgever kent zijn eigen proces van A tot Z en SatDesign zorgt voor een praktische digitale vertaling.  

    

   Ons team

   Pepijn is programmeur en expert in het realiseren van technische webapplicaties en koppelingen tussen diverse platformen. Hij heeft sinds 2002 honderden websites opgeleverd en heeft ervaring met Wordpress en programmeren in PHP. Daadkracht en vertrouwen staan bij hem centraal. 

    

   Danielle ontwikkelt websites in Wordpress, schrijft (commerciële) teksten en stuurt projecten aan. Haar enthousiaste en nieuwsgierige houding zorgt ervoor dat de klantwens snel helder wordt.  

    

   Pepijn en Danielle zijn zakelijk en privé partners. Hierdoor zijn er korte lijntjes en kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen.  

   • *

    Pepijn van Rijen

    Programmeur
    Tel: 076-711 03 13
    LinkedIn
    *

    Newton21

    Grafische vormgeving
    Tel: 076-522 3333
    Website
 1. Wat vinden onze klanten?