Satdesign kubus

Professionele website voor een schilder met ambities

Schilder Hans is inmiddels niet meer alleen schilder Hans. Het is een professioneel schildersbedrijf met een volwaardig team. Daar hoort natuurlijk een website bij die goed laat zien wat het bedrijf kan én het vertrouwen van de klant wint. 

Ontwerp: Satdesign
Teksten: Schilder Hans (redactie Satdesign)
Technische realisatie: Satdesign

Groeikansen

Hans begon ooit als zelfstandig schilder in de regio Malden / Nijmegen. Steeds meer klanten waardeerden zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor was zijn agenda al ver van tevoren gevuld. Tijd dus om op te schalen. Samen met Esther runt Hans nu een professioneel schildersbedrijf met zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Een website die meegroeit

Omdat de website aan vernieuwing toe was en de oude ontwikkelaar niet de verwachte service leverde, kwam Schilder Hans bij Satdesign uit. Samen bekeken we wat het doel van de website was en welke informatie de bezoekers nodig hadden. Op basis hiervan bepaalden we de indeling van de website én de boodschap die Hans en Esther over wilden brengen.

Een klant die aan de knoppen draait

Voor Hans en Esther was het belangrijk dat ze zelf invloed hadden op het eindresultaat en de website kunnen onderhouden. Daarom heeft Esther zelf de teksten geschreven en zorgde Satdesign voor de eindcontrole. We hebben het dashboard van WordPress gebruiksvriendelijk ingericht. Hans en Esther kunnen zelf:

  • Foto’s en reviews toevoegen
  • Teksten aanpassen
  • Nieuwe pagina’s aanmaken

Hoe online en offline elkaar versterken

De website helpt Schilder Hans aan nieuwe klanten. Klanten vinden het bedrijf via Google en vragen direct online een offerte aan. Ook tevreden klanten bevelen Schilder Hans regelmatig bij vrienden en bekenden aan. Wanneer deze geïnteresseerden vervolgens de website bezoeken krijgen ze alle informatie die ze nodig hebben om een goede keuze te maken.

De ervaring van Schilder Hans:

Satdesign heeft een nieuwe website gebouwd voor ons bedrijf, Schilder Hans. Daarnaast heeft Danielle geassisteerd bij de teksten! We zijn enorm blij met de uitstraling van onze nieuwe site! Danielle is bij ons langs geweest om uitleg te geven over het aanpassen van teksten en foto's toevoegen op de site. Voor vragen kunnen we altijd bij Pepijn en Danielle terecht, ze helpen ons altijd snel. Wij zijn erg blij met hun service.
Esther van der Velden
Eigenaar Schilder Hans

Hoe Schilder Hans Satdesign omschrijft: