1. “Zet uw ontwerp zonder problemen om naar een volwaardige website”

  1. Responsive webdesign

   Grafische Ontwerp
   Tegenwoordig zijn er meer mensen die een smartphone bezitten dan een desktop pc. Het is dan ook zo gemakkelijk om even snel bijvoorbeeld een adres en of telefoonnummer van een winkel en of bedrijf op te zoeken. De website waarop u met uw mobiel gaat bezoeken is niet altijd geoptimaliseerd voor een smartphone die namelijk een afwijkende schermgrootte heeft. Zeker als de mobiel normaal recht wordt gehouden. Hierdoor wordt de website verkleind waardoor u uw telefoon een kwartslag moet draaien en of in moet zoomen. Dit is niet gebruiksvriendelijk voor de website bezoekers en kan tegenwoordig echt niet meer. Als bedrijf zijnde wilt u natuurlijk dat uw bezoekers gemakkelijk en zonder eventuele irritaties / frustraties de juiste informatie op uw website kunnen vinden.

   Responsive Webdesign
   Met een responsive webdesign komt u uw bezoekers volledig tegemoet met een gebruiksvriendelijke interface zonder onnodig inzoomen. De website layout past zich volledig aan op de schermgrootte van uw mobiel. U krijgt daarnaast ook een gebruiksvriendelijke interface (menu, layout) waarbij u gemakkelijk door pagina's en menu's kunt scrollen. SatDesign uit Breda beheerst deze techniek volledig en kan toegepast worden op websites en webwinkels. Daarnaast is een website met responsive design goedkoper in ontwikkeling dan een mobiele app. Zo is een mobiele app gebonden aan één platform zoals iOS (iPhone), Android, Mobile Windows etc. waardoor u per platform een app moet laten ontwikkelen. Dit vergt veel meer ontwikkeltijd en investering terwijl dit bij 95% van de websites en webwinkels niet nodig is. Bij de andere 5% kan het zijn dat voor een specifieke actie of doeleinden wel een app ontwikkeld moet worden. Afhankelijk van de exacte wensen kan het soms zijn dat u alsnog een app moet laten ontwikkelen.

   Let op! Responsive webdesign is geen mobiele app en of webapp.
   Lees hier de verschillen tussen de 3 versies.

   Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 1. Wat vinden onze klanten?

  • R.O.B. Reclame, Zwijndrecht

   SatDesign schakelen we in als er intern onvoldoende capa- citeit beschikbaar is. Onze wensen laten we gewoon via e- mail weten, welke dan meestal direct doorgevoerd worden.
  • SatelliteMagazine

   Met SatDesign als partner kunnen we snel schakelen en is de site altijd technisch bij de tijd.
  • Stoer Ontwerp, Breda

   Fijne samenwerking! Mijn ontwerpen worden altijd super- strak vertaald met als resultaat blije klanten. Top!