1. “Zet uw ontwerp zonder problemen om naar een volwaardige website”

  1. CMS (Content Management System)

   Wat betekent CMS?
   CMS is een afkorting voor Content Management System.
   Het is een stukje software waarmee de informatie of inhoud van een website aangepast kan worden via een interface. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud (tekst, foto's, filmpjes, muziek etc.) regelmatig aangepast moet worden zoals nieuwberichten, aanbiedingen, acties, referenties, projecten etc. 

    

   Content Management System van SatDesign
   SatDesign heeft sinds 2002 een eigen systeem ontwikkeld met als oogpunt dat het gebruiksvriendelijk, gemakkelijk, simpel, overzichtelijk en snel moet werken. Voor onze klanten maken wij daarom ook het CMS op maat aan de hand van het webdesign en structuur van zo'n site. U krijgt als klant dan ook een duidelijk en gebruiksvriendelijk beheermenu zonder overbodige toeters en bellen. Een CMS is nooit uitontwikkeld, daarom blijft SatDesign uit Breda continu werken aan verbeteringen i.c.m. laatste nieuwe technieken die op dit moment mogelijk zijn. Sinds januari 2016 is het allernieuwste CMS van SatDesign in gebruik genomen. Met dit CMS is het ook mogelijk om updates binnen te halen zodat u met uw website technisch up-to-date blijft!

    

   Voordelen van het CMS van SatDesign t.o.v. bijv. WordPress etc.

   - Gebruiksvriendelijker / effectiever: omdat wij ten alle tijden de website op maat maken voor onze klanten wordt het CMS ook zodanig ingericht dat u als klant gemakkelijk en doelgericht te werk kan gaan.

   - Tot wel 10x sneller: Zowel de website oproepen als het aanpassen van de website gaat vele malen sneller dan bij een website die gemaakt is in WordPress. Dit komt omdat Wordpress standaard een hoop basis elementen bevat die je als gebruiker zelden allemaal gebruikt / nodig hebt. Daarnaast komt er vaak ook nog externe templates bij die ontwikkeld zijn door externe partijen die ook nog eens eigen menu structuur hebben. Tel daar ook nog eens de eventuele externe plugins bij die je voor bepaalde doeleinden nodig hebt.

    

   Wilt u meer weten over ons CMS en of heeft u vragen?
   Neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze portfolio voor voorbeelden van websites. 

    

    

 1. Wat vinden onze klanten?

  • Colofon Creaties, Tilburg

   SatDesign denkt goed mee, reageert snel, is professioneel, komt afspraken correct na en voert haar opdrachten prima uit. Bovendien levert SatDesign voor een eerlijke prijs en op tijd. Genoeg ingrediënten voor een prettige samenwerking.
  • Kiefer Bandenservice, Breda

   SatDesign is accuraat, reageert snel en komt zijn afspraken na. Eén aanspreekpunt zorgt voor een duidelijke en prima communicatie.
  • Batist Westmade, Made

   Onze wensen zijn perfect vertaald in een website!