1. “Zet uw ontwerp zonder problemen om naar een volwaardige website”

  1. SEO - Zoekmachine optimalisatie

   SatDesign levert ook SEO / zoekmachine optimalisatie voor nieuwe en/of bestaande websites.

   Tegenwoordig is het hebben van een website als bedrijf zijnde een must. Het hebben van een website is één, maar de website vindbaar maken in zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, Lycos etc. is twee.

   Wat is SEO of zoekmachine optimalisatie?

   SEO is de afkorting van Search Engine Optimization ofwel: zoekmachine optimalisatie en zorgt er letterlijk voor dat een website, webshop of blog beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, Lycos etc.
   Door een website o.a. te optimaliseren op veel gebruikte zoekwoorden, verbetert de online vindbaarheid. En beter gevonden worden betekent meer traffic / bezoekers en dus ook een grotere kans op meer omzet.

    

   Wat kan SatDesign uit Breda betekenen?

   SatDesign kan voor een nieuwe en/of bestaande website bekijken wat er zoal gedaan kan worden om deze beter vindbaar te maken op internet. Aan de hand van de bevindingen kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen met daarin de SEO onderdelen die voor jullie website van belang zijn. Vervolgens wordt er een keuze gemaakt tussen de verschillende typen zoekmachineoptimalisatie.
    

   SEO check

   SatDesign voert een SEO check uit op een bestaande en/of nieuwe website en checkt op alle punten die van belang zijn voor de analyse van zoekmachines. Wij maken geen gebruik van een geautomatiseerde check want die zijn vaak niet slim genoeg of te beperkt om naar type website, doelgroep, functie en/of laatste updates van indexering door diverse zoekmachines te kijken. Daarnaast worden er veelal punten genoemd die verder niks met de vindbaarheid te maken hebben. Aan de hand van de resultaten kunnen wij een passende oplossing bieden met het daarbij horende kostenplaatje.

   CMS SatDesign - zoekmachine vriendelijk

   Zowel de website als het CMS is zodanig ontwikkeld dat deze voor zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, Lycos etc. vriendelijk en snel te doorzoeken is. Zo kan bijvoorbeeld vanuit het CMS standaard per pagina Meta titels, Meta description / beschrijving en keywords worden ingevuld.
    

   Wil je meer informatie?

   Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 1. Wat vinden onze klanten?

  • Scootertje Gezond

   Website ziet er goed uit! Dankzij de nieuwe website kunnen wij zelf gemakkelijk arrangementen aanmaken. Ook handig dat de site goed op een tablet en smartphone getoond wordt! Top!
  • Autoservice Frans Huijbregts, Prinsenbeek

   Bij SatDesign hebben ze goed geluisterd en meegedacht voor onze nieuwe website. Tijdens de ontwikkeling van begin tot het eind ontzorgd. Zeer tevreden over de nieuwe website en ook de mobiel versie. Al vele complimenten gekregen.
  • Chatime, Breda

   De heren van Satdesign reageren snel op je vragen via email en staan altijd klaar met goede tips en adviezen. Geweldig!