• *
  1. “Zet jullie ontwerp zonder problemen om naar een volwaardige website”

  1. Voor Designers

   We zijn trots op ons CMS systeem. Met de eenvoud waarop de gebruiker zijn of haar website kan updaten, overtreffen we alle verwachtingen. Door het CMS precies aan te passen aan de website, kun je er van op aan dat het systeem naadloos aansluit op jouw wensen. We ontwikkelen ook regelmatig websites voor grafisch ontwerpers. In ons eigen CMS, of via WordPress.

   We kennen de situatie. Je bent zelfstandig ondernemer en maakt grafisch materiaal. Flyers, folders, logo’s, briefpapier. Een website zou in dit straatje perfect passen. Wellicht doe je dit al, maar ben je niet tevreden over de technische partner. Wij willen je graag ondersteunen om het grafisch ontwerp om te zetten tot een volledige website, inclusief CMS systeem.

    

   Momenteel werken we al samen met diverse reclamebureaus en zelfstandige ontwerpers. Het proces is simpel: we maken een offerte voor de website. Bij akkoord, ontvangen we vervolgens het grafisch ontwerp. SatDesign kan - afhankelijk van de complexiteit van de website - het hele technische aspect binnen een maand realiseren.


   Heb je interesse? Laat het ons weten. Met een vrijblijvend gesprek kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 1. Wat vinden onze klanten?

  • SatelliteMagazine

   Met SatDesign als partner kunnen we snel schakelen en is de site altijd technisch bij de tijd.
  • Chatime, Breda

   De heren van Satdesign reageren snel op je vragen via email en staan altijd klaar met goede tips en adviezen. Geweldig!
  • Stoer Ontwerp, Breda

   Fijne samenwerking! Mijn ontwerpen worden altijd super- strak vertaald met als resultaat blije klanten. Top!