Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
  1. “Zet uw ontwerp zonder problemen om naar een volwaardige website”

  1. Website ontwikkeling

   Website ontwikkeling

   SatDesign uit Breda ontwikkelt al sinds 2002 professionele websites en webshops. Al vanaf het begin levert SatDesign zijn websites en webwinkels met CMS op maat aan bedrijven en particulieren. Het beheren van een website en of webshop werd dankzij het CMS zeer gemakkelijk, handig en zelfs leuk. Sinds 2016 is er een compleet nieuwe (in huis ontwikkelde) CMS in gebruik genomen waarbij het vanaf heden ook mogelijk is om updates binnen te halen. Hierdoor blijft uw website up-to-date en veilig!

   Up-to-date techniek

   In de loop der jaren is er op technisch gebied steeds meer mogelijk waarmee wij de wensen van onze klanten nog beter kunnen voldoen. Zo krijgen onze klanten altijd een website die helemaal up-to-date is met de laatste technieken in o.a. PHPmySQL (databases), HTML5 en Javascript. Naast de bouw van zo'n website houden wij ook rekening mee met de laatste eisen van zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, Lycos etc. De website wordt technisch zo ontwikkeld dat deze gemakkelijk te doorzoeken is voor de zoekmachines. Naast het optimaliseren van de vindbaarheid (SEO) kunnen wij ook ervoor zorgen dat de website op alle platformen (desktop pc, laptop, tablet en of smartphone) goed getoond wordt. Hierin varieert de keuze van een responsive webdesign, mobiele webapp tot en met een mobiele app. 
    
   Wij ontwerpen en ontwikkelen moderne websites, webwinkels (inclusief koppeling met diverse online betalingsmogelijkheden) en krachtige internetapplicaties op maat. Neem ook een kijkje in onze portfolio om te zien welke mooie websites wij al ontwikkeld hebben.
    
   Wilt u een vrijblijvende afspraak en of advies? Neem hiervoor contact met ons op, wij helpen u graag verder! 
 1. Wat vinden onze klanten?

  • Kiefer Bandenservice, Breda

   SatDesign is accuraat, reageert snel en komt zijn afspraken na. Eén aanspreekpunt zorgt voor een duidelijke en prima communicatie.
  • Autoservice Frans Huijbregts, Prinsenbeek

   Bij SatDesign hebben ze goed geluisterd en meegedacht voor onze nieuwe website. Tijdens de ontwikkeling van begin tot het eind ontzorgd. Zeer tevreden over de nieuwe website en ook de mobiel versie. Al vele complimenten gekregen.
  • R.O.B. Reclame, Zwijndrecht

   SatDesign schakelen we in als er intern onvoldoende capa- citeit beschikbaar is. Onze wensen laten we gewoon via e- mail weten, welke dan meestal direct doorgevoerd worden.