Satdesign kubus

Wie we zijn

In ieder geval geen hippe jongens met gladde praatjes en witte sneakers, zoals 1 van onze klanten het stereotype webdesignbureau omschrijft. Omdat we niet jong en hip zijn, moeten we het van andere dingen hebben. Van hard werken, creatieve ideeën en oprechte betrokkenheid bijvoorbeeld.

Satdesign was 1 van de eerste webdesignbureaus van Nederland.  Eind jaren ’90 ontwikkelde Pepijn al websites. Op een warm en broeierig zolderkamertje leerde hij zo de basisbeginselen van het programmeren.

Pepijn van Rijen

“Alles is programmeerbaar”

Hoewel Pepijn ooit websites bouwde in zijn zelf ontwikkelde content management systeem (CMS), gebruikt hij nu WordPress als basis. Maar als rasechte programmeur bouwt hij net zo makkelijk eigen tools en functies. Dat levert unieke websites op die snel laden. En dat is weer fijn voor je vindbaarheid in Google.

Daniëlle van Rijen

“Kruip in het hoofd van je doelgroep”

In 2021 begon Daniëlle bij Satdesign, waardoor het een familiebedrijf werd. Zij is copywriter en strateeg. Of in gewoon Nederlands: ze onderzoekt wie jouw doelgroep is, wat jouw website nodig heeft om hen te overtuigen én ze schrijft de teksten die daarvoor nodig zijn.

“Voor ons was het een perfecte keuze was om met Satdesign samen te werken. Onze website staat bovenaan in de resultaten van Google, werkt snel en ziet er strak uit. Bij vragen en opmerkingen (bijvoorbeeld over het toevoegen van een nieuwe pagina) wordt direct gereageerd, ook nadat de site online stond en het project als afgerond kon worden beschouwd.”

Samenwerken met je partner, hoe dan?!?

We zullen je de details besparen, maar voor ons is het fantastisch. We werken samen aan hetzelfde doel, namelijk jou als ondernemer vooruithelpen. Omdat we zelf ook ondernemer zijn, herkennen we je ambities. En weten we dat je soms een zetje nodig hebt om die te bereiken. Dat is een rol die wij met veel enthousiasme vervullen.

De 3 beloftes van Satdesign

We hebben verstand van zaken

We blijven ons ontwikkelen. Zo kun jij als mkb’er van dezelfde kennis en ervaring gebruikmaken als de ‘grote jongens’. 

We zijn realistisch

Jouw online succes is van veel factoren afhankelijk. Samen met jou zetten we ons 100% in voor het behalen van het maximale resultaat. 

Wij doen harder ons best

Als mkb’ers weten we precies hoe belangrijk jouw succes voor je is. Onze betrokkenheid is wat onze klanten zo waarderen. 

Over Pepijn

Over Daniëlle

Op zoek naar een betrouwbare online partner?

Laat ons voor je aan de slag gaan

Pepijn & Danielle