Over ons

Wij zijn Satdesign, een energiek webbureau voor ambitieuze ondernemers. Wij geloven dat vertrouwen de beste basis is voor iedere zakelijke relatie. Daarom geven we eerlijk advies waar je echt wat aan hebt en helpen we jou het vertrouwen van je (online) klanten te winnen. 

Oprechte aandacht

Met een goede website en een helder verhaal geef je een impuls aan je onderneming. Je merkt dat je nieuwe klanten bereikt en dat de relatie met bestaande klanten verbetert. Dat wat je aandacht geeft, groeit. Daarom gaan we altijd met een gezonde dosis energie voor je aan de slag. 

Onze klanten

Onze klanten hebben wel wat beters te doen dan zich druk maken over online ondernemen. Het zijn aanpakkers, die hard werken om hun eigen klanten gelukkig te maken. Ze hebben meestal ook geen eigen marketing & communicatieafdeling die hen vertelt hoe ze commercieel succesvol kunnen worden. Daarom helpen we hen met zinvol advies, praktische tips en met de handjes om het uit te voeren. Met een gevoel dat je online je zaken goed op orde hebt, kun je met een gerust hart verder ondernemen.

Wat wij belangrijk vinden

Wij hebben fantastisch werk. We helpen ondernemers zichzelf online van hun beste kant te laten zien en dat vinden we te gek. Hiervoor werken we intensief samen met onze opdrachtgevers. Het beste resultaat komt tot stand als je, net als wij, positief en betrokken bent en gelooft in hard werken en (Brabantse) gezelligheid. 

Ons verhaal

Het verhaal van Satdesign start in de beginjaren van het internet. Pepijn combineert zijn interesses in satellietontvangst (het sat in Satdesign) en programmeren en ontwikkelt zo de eerste websites. Dit doet hij voor mkb-ondernemers en verschillende stichtingen en verenigingen. Daarnaast werkt hij samen met reclamebureaus, marketingbureaus en ontwerpers om hun designs tot leven te brengen.

Het succes van een website zit niet alleen in de techniek, maar ook in de content. In 2021 stapt Daniëlle daarom het bedrijf in. Dit maakt Satdesign een familiebedrijf nieuwe stijl. Door de komst van Daniëlle en het aangaan van samenwerkingen met strategische partijen is Satdesign een volwaardige online partner geworden. Sinds datzelfde jaar is Satdesign gevestigd op de Triple O Campus, de creatieve broedplaats van Breda.

Waarom kiezen voor Satdesign?

  • Klein maar fijn: je weet met wie je te maken hebt
  • Online ingewikkeld? Niet bij ons, we leggen alles duidelijk uit
  • We bruisen van de ideeën en zijn niet bang die met jou te delen
  • Je hoeft niet bij meerdere partijen je verhaal te doen, we maken je website én schrijven je teksten 
  • Bij ons schrijf je gezelligheid met een zachte G en Hard werken met een hoofdletter H

Pepijn

Pepijn is het technische hart van Satdesign. Hij programmeert in PHP, Javascript en MySQL en is expert in het ontwikkelen van WordPress websites. Hij heeft daarnaast ook een eigen CMS ontwikkeld. Dit CMS wordt gebruikt voor maatwerkoplossingen en API-koppelingen tussen verschillende systemen.

Pepijn is rustig en daadkrachtig. De sportschool heeft aan hem een trouwe sponsor, liever viert hij carnaval met zijn eigen club of trekt er met zijn gezin op uit. 

Daniëlle

Daniëlle is een kei in strategie en het schrijven van teksten met karakter. Ze wordt enthousiast van klantverhalen en het stimuleren van online groei. Ze denkt graag creatief, maar is een pietje precies als het op de details aankomt. Daniëlle gebruikt haar kennis over online marketing en het gedrag van klanten om te adviseren over wat een website nodig heeft om indruk te maken. Daarnaast schrijft ze teksten voor online en offline gebruik. 

Daniëlle leest graag en bedenkt steeds nieuwe verbouwprojecten voor in huis. Vaak komt daar weinig van terecht: Satdesign en de kinderen zijn prioriteit.

Wil je zorgeloos online ondernemen?

Laat ons voor je aan de slag gaan

Pepijn & Danielle
Dit zeggen onze klanten over Satdesign

Prinsenbeeknieuws.nl draait soepel bij Satdesign. De samenwerking is prettig omdat de lijntjes kort zijn en er snel een oplossing wordt gezocht als er hulp nodig is.

Redactie
Prinsenbeeknieuws

Danielle is een creatieve vrouw! Wij Friezen hebben bepaalde ideeën en wij hebben ‘mannelijke’ bedrijven die je dan als vrouw zijnde ook maar moet snappen. Ik ben blij dat Danielle onze nieuwsbrieven maakt. Het komt altijd goed in de buurt van mijn verwachting. Top!

Evelien Reinsma
Sneek Recycling

Satdesign heeft de bestaande website van EnergieBesparingsExpert omgebouwd naar een gloednieuwe website die volledig aansluit bij hoe het bedrijf zich wil positioneren. Ik ben super tevreden met het resultaat, ik had niet beter kunnen wensen!

Julia
EnergieBesparingsExpert

Sinds 2010 werken wij naar volle tevredenheid samen met Satdesign. Onze vragen vertaalt Satdesign in goede ideeën en oplossingen en voor mij het meest waardevolle : de service… Ze zijn er voor ons. Altijd. Ze reageren snel, zijn zeer behulpzaam en oplossingsgericht.

Berber Linthorst
Meubelkliniek

We zijn enorm blij met de uitstraling van onze nieuwe site! Danielle is bij ons langs geweest om uitleg te geven over het aanpassen van teksten en foto’s toevoegen op de site. Voor vragen kunnen we altijd bij Pepijn en Danielle terecht, ze helpen ons altijd snel. Wij zijn erg blij met hun service.

Esther van der Velden
Schilder Hans B.V.

Vanaf het begin heb ik vertrouwen gehad in het resultaat. Er wordt snel gereageerd en goed meegedacht. Ik ben trots op de uitstraling van mijn website en vind het fijn dat ik makkelijk zelf pagina’s kan toevoegen en wijzigen.

Marjolijn Geerts
LijnG

Door de gedreven kennis van, in dit geval Pepijn zijn wij in staat om leuke ict projecten in combinatie met webapplicaties samen vakkundig op te pakken.

Ivo Rasenberg
Rasenberg

Pepijn ondersteunt BIG creations al jaren met webtechniek en hosting. Ik kan altijd met vragen bij hem terecht. Doordat hij breder inzicht heeft dan enkel technisch, is de samenwerking met Pepijn fijn en waardevol.

Danny Willemen
BIG Creations

Pepijn is een pro! Zijn kwaliteiten op het vlak van websites bouwen is evident simpelweg door wat hij laat zien, snel en creatief, en zonder er teveel woorden aan te wijden. De site straalt kwaliteit uit en sluit naadloos aan op wat ik wilde laten zien. Top!

Henk Folmer
Summitbook