Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
  • *
  1. “Ontwikkeling op maat,
   persoonlijke service,
   website zonder abonnement,
   website wordt uw eigendom,
   content eenvoudig aanpasbaar”

  1. SatDesign webdesign Breda

   SatDesign gevestigd in Breda ontwikkelt sinds 2002 professionele en overzichtelijke websites inclusief CMS (Content Management System) voor bedrijven waarbij het grafisch ontwerp / webdesign geheel op maat en naar de wensen van de klant wordt gemaakt. Internet marketing is dan ook de specialisatie van SatDesign.

    

   Het team van SatDesign wordt gevormd door twee enthousiaste en creatieve personen, Pepijn van Rijen en Hung-Kee Chan die van hun hobby en studie hun werk hebben gemaakt. Dankzij de kleinschaligheid van het team staat SatDesign dicht bij de klant.


    

   SatDesign werkt duidelijk en helder

   Aan de hand van de specifieke wensen van de klant, ontwikkelt SatDesign een website of webshop met een op maat gemaakte CMS. Hierdoor is het aanpassen van o.a. foto's en teksten heel eenvoudig. Bovendien wanneer u als klant een website of webshop bij ons koopt behoort deze ook volledig tot uw eigendom. U betaalt dus éénmalig voor de ontwikkelde site (exclusief hosting en domeinregistratie). Sinds januari 2016 is het ook mogelijk om updates vanuit het CMS binnen te halen zodat u met uw website technisch up-to-date blijft!

    

   Dankzij de persoonlijke benadering, meer dan 15 jaar ervaring en de kennis die het team in huis heeft, levert SatDesign u een hoogwaardig product af. Daarnaast krijgt u een uitstekende én snelle service.

   • *

    Hung-Kee Chan

    Communicatie
    Tel: 076-711 03 13
    LinkedIn
    *

    Pepijn van Rijen

    Programmeur
    Tel: 076-711 03 13
    LinkedIn
 1. Wat vinden onze klanten?