Openklappende laptop

Websites

Met een goede website leg je een sterk fundament onder je onderneming. Het is een uitstekende kans om je te presenteren aan je doelgroep. Bezoekers worden klanten en dragen bij aan de groei van je bedrijf. Hoogste tijd dus om er serieus werk van te maken.

Geen doel maar een middel

Een website is meer dan een verzameling foto’s en teksten. Het is een middel om je doel te bereiken. Grote kans dat je op zoek bent naar meer klanten, meer omzet of misschien wel naar die ideale klant. Daarom nemen we jouw doel als uitgangspunt. Wat zijn jouw ambities als ondernemer? En hoe kan de website hier een rol in spelen? Voor iedereen is dat antwoord anders. De een heeft behoefte aan een website die vooral informeert, terwijl de ander droomt van een echte verkoopmachine. Daarom is onze dienstverlening maatwerk, net als onze websites trouwens.

Laptop en code

Onze werkwijze

Dit kun je verwachten als je met ons samenwerkt.

Kennismaking
We bespreken wat je verwacht van de website en van onze dienstverlening. We vragen door en delen onze ervaring met je. Zo krijg je een goed beeld van wat er mogelijk is.
Offerte
In de offerte vind je ons advies. We laten zien welke investering nodig is om je doel te bereiken. Om je extra inzicht te geven laten we zien wat de prijs is per onderdeel. Zo weet je wat je kwijt bent aan bijvoorbeeld ontwerp, ontwikkeling, teksten of zoekmachineoptimalisatie.
Kick-off
Tijdens de kick-off gaan we heel concreet op je wensen in. Hoe moet de website eruitzien? Welke boodschap wil je overbrengen? Ook maken we afspraken over de samenwerking en planning.
Aan de slag
Nu begint het echte werk! Stap voor stap komt je website tot leven. Eerst kijken we welke pagina's je website nodig heeft en wat er op die pagina's komt te staan. Vervolgens maken we een functioneel ontwerp. Zodra dat ontwerp is goedgekeurd, maken we een grafisch ontwerp. Je ziet dan echt hoe je website eruit komt te zien. Je kan regelmatig feedback geven zodat je straks helemaal tevreden bent met het eindresultaat.
Website vullen
Als de website technisch is gebouwd, is het de beurt aan de inhoud. Met de juiste teksten en foto's overtuig je bezoekers voor jou te kiezen. Laat Satdesign de teksten voor je schrijven of pak dit zelf op, de keuze is aan jou.
We gaan live!
Na een laatste test gaat je website live. Een feestelijk moment. Eindelijk kan je jouw online verhaal met de wereld delen.
We zijn nog niet klaar…​
Wil je zelf de website kunnen aanpassen? Met onze duidelijke instructies helpen we je op weg. Ons voordelig onderhoudscontract zorgt ervoor dat je onbezorgd online blijft. En natuurlijk staan we voor je klaar als je vragen hebt of wilt dat wij je website aanpassen.
Danielle bij haardvuur

Waarom kiezen voor Satdesign?

  • Je website is uniek omdat we altijd maatwerk leveren
  • Korte lijntjes: je weet met wie je zakendoet
  • We helpen je het beste uit je onderneming te halen
  • De klanten van Satdesign beoordelen onze dienstverlening met een 9,6
  • Pepijn is een rasechte programmeur, is iets niet mogelijk in WordPress? Dan schrijft hij een stuk code waarmee het wel kan.
  •  

Goed om te weten

We ontwikkelen je website in WordPress Elementor. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem (CMS) en biedt veel voordelen. Met de verschillende bouwstenen die Elementor biedt, bouwen we je website geheel op maat. Als iets niet mogelijk is in WordPress, programmeren we een eigen stukje code. Echt maatwerk dus.

Laten we eerlijk zijn. Er zijn veel WordPress ontwikkelaars. Vaak gebruiken zij de standaard templates die het CMS aanbiedt. Wij gebruiken geen templates. Nooit. Wij bouwen jouw website vanaf de basis op. Daarbij staan jouw wensen centraal. Plaats je bijvoorbeeld veel vacatures of wil je regelmatig je portfolio updaten? Dan bouwen we gepersonaliseerde tools waarmee je dit makkelijk zelf kunt doen. Ons maatwerk is jouw gebruiksgemak.

We maken het je makkelijk om zelf je website aan te passen. Als je dat wil maken we bijvoorbeeld gepersonaliseerde tools en uitlegvideo’s. Besteed je je tijd liever op een andere manier? Of ben je digitaal niet zo vaardig? Geen probleem. Ook als je website live staat kun je ons altijd mailen of bellen. Wij wijzigen de website dan voor je. Hiervoor betaal je ons uurtarief. We rekenen per kwartier, je bent dus nooit te veel kwijt.

Bij het ontwikkelen van een ijzersterke website komt heel wat kijken. Daarom hebben we een vertrouwd netwerk van specialisten die regelmatig deel uitmaken van dit proces. Denk bijvoorbeeld aan ontwerpers, online marketeers en fotografen. Door onze kwaliteiten te combineren, krijgen we het beste eindresultaat. Zodat jij jezelf online met trots kunt presenteren!

Om het je makkelijk te maken, kun je de website bij ons ook hosten én je domeinnaam registreren. Met een gemiddelde uptime van 99,9% zit je gegarandeerd goed. En ook handig: gaat er toch iets mis met je website? Dan heb je één aanspreekpunt omdat je host bij de partij die ook je website heeft gebouwd.

We vinden het heel logisch dat je wil weten wat het kost om een website te laten ontwikkelen. Een exacte prijs kunnen we je niet geven omdat ieder project maatwerk is. Maar we kunnen je wel een indicatie geven. Bij Satdesign betaal je tussen €2.000 en €10.000 voor je website of webshop. Het exacte bedrag is van meerdere factoren afhankelijk. In deze video zie je welke keuzes invloed hebben op de uiteindelijke prijs.

 

Ben je toe aan een website die indruk maakt?

Laat ons jouw verhaal tot leven brengen

Pepijn & Danielle
Dit zeggen onze klanten over de websites van Satdesign

Prinsenbeeknieuws.nl draait soepel bij Satdesign. De samenwerking is prettig omdat de lijntjes kort zijn en er snel een oplossing wordt gezocht als er hulp nodig is.

Redactie
Prinsenbeeknieuws

Satdesign reageert snel en adequaat op verzoeken tot het plaatsen van content of het maken van kleine & grote aanpassingen. Het voelt echt als teamprestatie en in die zin is er echt sprake van ‘samen’ werken.

Kim van den Haar
SponsorRingen / Arko Sports Media

We zijn enorm blij met de uitstraling van onze nieuwe site! Danielle is bij ons langs geweest om uitleg te geven over het aanpassen van teksten en foto’s toevoegen op de site. Voor vragen kunnen we altijd bij Pepijn en Danielle terecht, ze helpen ons altijd snel. Wij zijn erg blij met hun service.

Esther van der Velden
Schilder Hans B.V.

Bij Satdesign is onze website prima onder dak. Pepijn is altijd razendsnel in het beantwoorden van vragen en heeft ook de meest complexe problemen in no-time opgelost. Zeker een aanrader!

Simon Weststeijn
NEM

Onze ervaringen met Satdesign zijn uitstekend. Ze reageren snel en professioneel en zijn zeer kundig met het bouwen van websites.

Diana
Select Personeelsdiensten

Door de gedreven kennis van, in dit geval Pepijn zijn wij in staat om leuke ict projecten in combinatie met webapplicaties samen vakkundig op te pakken.

Ivo Rasenberg
Rasenberg

Sinds 2010 werken wij naar volle tevredenheid samen met Satdesign. Onze vragen vertaalt Satdesign in goede ideeën en oplossingen en voor mij het meest waardevolle : de service… Ze zijn er voor ons. Altijd. Ze reageren snel, zijn zeer behulpzaam en oplossingsgericht.

Berber Linthorst
Meubelkliniek

De samenwerking met Satdesign werkt fijn voor ons. Pepijn reageert altijd snel, duidelijk en transparant. Hij kan duidelijk aangeven wanneer hij bepaalde vragen oppakt. Voor iedere technische vraag of aanpassing op de websites kunnen we terecht bij Satdesign.

Dieuwertje Teunissen
Fort Lunet

Satdesign heeft de bestaande website van EnergieBesparingsExpert omgebouwd naar een gloednieuwe website die volledig aansluit bij hoe het bedrijf zich wil positioneren. Ik ben super tevreden met het resultaat, ik had niet beter kunnen wensen!

Julia
EnergieBesparingsExpert

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over webdesign met je te delen. Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Het is de grootste digitale ergernis. Spam. Het is belangrijk dat je herkent wanneer je met spam te maken hebt. Voor je het weet heb jij je wachtwoord, pincode of andere gevoelige gegevens gedeeld. Gelukkig houdt de server 99% van alle spamberichten tegen, maar met deze tips ben je ook goed voorbereid op die ene mail die er toch nog tussendoor glipt.
WordPress heeft veel mogelijkheden. Van het maken van een website met kant-en-klare templates tot het volledig programmeren van alle onderdelen. Kies je voor een maatwerk website dan houdt je webbouwer rekening met jouw wensen. Hij maakt het je zo makkelijk mogelijk om zelf inhoud aan te passen of toe te voegen. We delen een aantal voorbeelden uit onze praktijk met je.
Je website is een soort extra werknemer voor je bedrijf. Hij helpt je aan nieuwe klanten. En net als je werknemers kan hij kuren vertonen waardoor hij niet optimaal presteert. Door je website regelmatig te onderhouden, voorkom je problemen. Ik leg je uit waarom een onderhoudscontract een fijne verzekeringspolis is.