Satdesign kubus

Groei door met een unieke website

Een slim ingerichte website is dé motor voor jouw mkb-onderneming. Door jouw website perfect af te stemmen op jouw ideale klant zorgen we ervoor dat jij:

Een website die wél geld oplevert

De meeste webdesigners doen maar wat. Of erger nog: ze laten hun onervaren collega aan jouw website ‘knutselen’. Vervolgens heb je een website die misschien mooi is, maar niets oplevert. Resultaat halen uit je website vraagt om een strategische aanpak waarbij jouw ideale klant centraal staat.

Per maand worden er via onze nieuwe website gemiddeld 61,5% meer afspraken geboekt. Pepijn heeft voor een snelle site gezorgd die goed scoort in Google. 

Daniëlle schreef overtuigende teksten die herkenbaar zijn voor onze cliënten. We worden nu op meer zoektermen gevonden en ontvangen hierdoor maandelijks veel extra bezoekers.

Bianca Reijngoud, operationeel manager Hallux Podotherapie

Laat geen kansen lopen

Zet vandaag de eerste stap naar een website die bijdraagt aan jouw succes.

Ontdek binnen 30 minuten of Satdesign bij jou past

Onderscheid jezelf van de concurrentie

Satdesign is een tactisch webdesignbureau. We maken bewuste keuzes, gebaseerd op bewezen succesformules. Daarbij zijn we een tikje eigenwijs. Het gaat niet om wat jij wil vertellen, maar om wat jouw bezoeker wil horen. Zo is de website van jouw mkb-onderneming onderscheidend en overtuigend genoeg om van jouw bezoeker een klant te maken.

Betrouwbare partner van het mkb

Al meer dan 200 tevreden klanten

Een vertrouwde aanpak door echte specialisten

Satdesign is een familiebedrijf dat bestaat uit Pepijn en Daniëlle. Pepijn is programmeur en ontwikkelt al meer dan 20 jaar websites. Daniëlle schrijft teksten en is verantwoordelijk voor de optimale indeling van jouw website.

Als ondernemers snappen we hoe belangrijk de groei van je bedrijf voor je is. Waar nodig werken we daarvoor samen met externe online marketeers, vormgevers en fotografen. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied.

Google Reviews: 5 sterren

Veelgestelde vragen

De kosten voor een website bestaan uit eenmalige kosten voor het bouwen van de website en maandelijkse kosten voor het onderhoud. De eenmalige kosten liggen bij ons tussen de € 2.000 en € 20.000. Dit is afhankelijk van hoeveel pagina’s je website heeft en wat je ons wil laten doen. Alleen de website technisch bouwen, of ook teksten, fotografie of het ontwerpen van je huisstijl? We schreven een blog om dit uitgebreid toe te lichten.

De maandelijkse kosten variëren tussen € 25 en € 50. Dit zijn onderhoudskosten. We zorgen voor een handmatige update van je website zodat alle gebruikte onderdelen goed blijven werken en je site beveiligd is. Waarom zo’n onderhoudsovereenkomst belangrijk is lees je in onze blog.

Natuurlijk is dit afhankelijk van hoe groot je website is. Reken zeker op een aantal maanden. We zijn een klein bedrijf en nemen graag de tijd om echte kwaliteit te leveren. Tijdens die maanden houden we je regelmatig op de hoogte en vragen we je feedback te geven op deelproducten zoals het ontwerp, de teksten of de 1e ontwikkelde webpagina in WordPress.

Jouw website is volledig uniek. We maken je website in WordPress Elementor. Daarbij bouwen we je website op uit verschillende losse onderdelen die we zelf vormgeven. Je krijgt dus geen template, alles is aangepast op jouw wensen.

We bouwen jouw website in WordPress Elementor. Dit is een gebruiksvriendelijk content management systeem. Je kunt makkelijk zelf teksten wijzigen, foto’s toevoegen, nieuwsberichten plaatsen of pagina’s toevoegen. Je krijgt van ons een uitleg hoe dit werkt. Laat je het liever aan ons over? Geen probleem. Kleine wijzigingen voeren we vaak binnen 1 dag door. Grote wijzigingen plannen we in.

De grote vraag is: wat wil je dat jouw website oplevert? En welk budget heb je om die doelen te bereiken? Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag. Na lancering van de website spreken we elkaar regelmatig. We bespreken wat de website je oplevert en welke mogelijkheden er zijn om het resultaat verder te verbeteren.

Neem contact op

Klaar om verder te groeien of nog vragen?