Satdesign kubus

Het lef om het anders te doen

Weg met het voorspelbare grijs-wit-blauw en de wollige taal die normaal is in de hypotheekbranche. Saskia wilde het anders doen. Met een website die haar persoonlijkheid weerspiegelt en laat zien wat ze in huis heeft. Een opdracht waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Zo persoonlijk was hypotheekadvies nog nooit

Saskia is al jaren hypotheekadviseur en heeft 2 succesvolle hypotheekadvieskantoren opgezet. Toen ze contact met ons zocht was al duidelijk dat ze daar afscheid van ging nemen. Ze zou alleen verder gaan. Op haar voorwaarden. Met hypotheekadvies aan huis, persoonlijker dan ooit.

Kneitersterke positionering

Zelfs de naam van Saskia’s nieuwe kantoor moest nog bedacht worden. Satdesign heeft geholpen met het complete pakket. Van positionering en het bedenken van een bedrijfsnaam, tot het ontwerpen van een huisstijl, schrijven van teksten en het bouwen van de website.

Een samenwerking gebaseerd op vertrouwen

In 2009 volgden Saskia en Daniëlle samen een financiële opleiding. Na jaren zonder contact stuurt Saskia een berichtje naar Daniëlle ‘ik volg jou al jaren op LinkedIn. Ik heb een nieuwe website nodig en ik denk dat jij me kunt helpen!’ Zie daar de kracht van social media. We hadden nog steeds het gevoel dat we elkaar kenden. Dit heeft Saskia zeker geholpen met haar keuze voor Satdesign.

“Ik wist niet of al mijn wensen vertaald konden worden naar een website. Ik ben nogal precies en wist niet of het beeld in mijn hoofd wel realistisch was.

Het is een investering die je doet en je wil je geld wel uitgeven aan een goede partij die kan waarmaken wat ze beloven. Je ziet zoveel verschillende partijen op internet, bij wie ben je dan in juiste handen?”

Saskia Geenen

Missie ‘unieke uitstraling’ geslaagd

Gelukkig was er direct een klik met Satdesign. En met Yvonne Vermeulen, de vormgeefster die wij bij dit project betrokken. Wij werken regelmatig met haar samen en wisten dat Saskia’s huisstijl bij haar in vertrouwde handen zou zijn. Een keuze die meer dan goed uitpakt. Saskia’s eigenzinnige persoonlijkheid spat van het scherm. Ook leuk: Yvonne ontwierp ook social media templates, ansichtkaarten, visitekaartjes, multomappen én het gewoon bij Saskia-logo natuurlijk. 

De foto’s liet Saskia maken door Julie Ann photography, een fotograaf waarmee ze al eerder fijn samenwerkte.

Duidelijke teksten die zorgen voor herkenning

Saskia had ook specifieke wensen voor de teksten. Haar doelgroep moest zich erin herkennen. Snappen wat er staat, het gevoel hebben geholpen te worden door iemand die écht betrokken is. Hiervoor schakelde ze Daniëlle in. Met haar financiële achtergrond had Daniëlle vaak aan een half woord al genoeg. De teksten zijn kort en krachtig en behandelen precies de vragen die leven bij Saskia’s doelgroep.

“Vanaf het eerste contact is de service top! Satdesign is echt altijd bereikbaar. Zijn eerlijk en transparant. Je weet als klant waar je aan toe bent en wat je krijgt.

Al mijn ideeën wist Satdesign perfect uit te werken in beeld en in teksten. Nog beter en mooier dan ik in mijn hoofd had. Er werden experts ingeschakeld als dit nodig was, maar Daniëlle hield altijd polshoogte en de regie.”

Saskia Geenen

WordPress + zelf programmeren = magie

Waar Saskia, Yvonne en Daniëlle samen plannen maakten, was Pepijn de stille kracht die ze moest realiseren. Een uniek design vraagt veel van een webbouwer. Het ontwerp moet mooi zijn op alle devices. Het moet niet uitmaken of je de website op je laptop, tablet of mobiel bekijkt. Met WordPress als basis en een snufje magie (lees: programmeerwerk van Pepijn), mag het resultaat er zijn. Als je onze bescheiden mening vraagt 😉

En de samenwerking? Ook die was magisch. Het voelde gewoon goed. Van brainstormsessies met taart tot appjes over droomauto’s. En al het serieuze werk daartussen.

Saskia aan het woord

Het resultaat is echt waanzinnig! De website is nog mooier dan ik had durven hopen en het is zó uniek en persoonlijk geworden. Ik kan hier jaren mee vooruit! Door de professionele website straalt dit ook vertrouwen uit naar de klant. Door de goede teksten en informatie op de website weten klanten veel informatie hier te vinden. Door de koppeling met Social Media is de website ook altijd actueel en ziet de klant altijd het laatste nieuws. Door alle tips vanuit jullie gaan we samen nog een vervolgtraject in voor het schrijven van blogs etc. waar ik enorm naar uitkijk. Voor mij geen andere websitebouwer of tekstenschrijver meer. Vanaf dag 1 hebben jullie er een nieuwe vaste klant bij. Nogmaals enorm bedankt!
saskia geenen
Saskia Geenen
Eigenaar gewoon bij Saskia