Satdesign kubus

Een goed bereikbare website voor Totaal TV (Veronica uitgeverij)

Totaal TV is een tweewekelijkse TV-gids van Veronica, onderdeel van DPG Media. Je vindt op de website altijd het meest actuele media- en entertainmentnieuws voor de echte liefhebber. Met zoveel bezoekers is een goede hosting extra belangrijk.  

Ontwerp: Totaal TV
Teksten: Totaal TV
Technische realisatie: Satdesign

Het begon met een satelliet

In het begin van deze eeuw was Pepijn een van de drijvende krachten achter Satellite Magazine, een blogsite en forum voor mensen die via een satellietverbinding tv keken. Zo kwam hij in contact met TV Satellite, de voorganger van Totaal TV. Sinds 2007 ontwikkelt Satdesign de websites voor dit mediabedrijf. Hoewel Pepijn ooit ook artikelen over technieuws schreef voor het platform, is Satdesign tegenwoordig alleen verantwoordelijk voor het ontwikkelen en hosten van Totaaltv.nl.

Kwaliteitseisen

Totaal TV is een van de titels van DPG media waardoor er hoge kwaliteitseisen worden gesteld aan de website. Hij moet snel laden en hoge bezoekersaantallen aankunnen. Door slim te programmeren en een eigen VPS server te gebruiken is totaaltv.nl een betrouwbare naam voor veel media- en techliefhebbers.

De ervaring van Totaal TV:

Totaal TV werkt inmiddels al langer dan 15 jaar met het professionele team van Satdesign samen. De website begroette in die tijd maandelijks enkele duizenden bezoekers, maar dankzij onder andere de kennis en kunde van Pepijn verdubbelden onze bezoekersaantallen ieder jaar. Tegenwoordig zien we die duizenden bezoekers nog steeds langskomen, al is het nu per uur! En de site? Die draait nog steeds als een zonnetje.
Gijsbert de Fokkert
Hoofdredacteur Totaal TV

Hoe Totaal TV Satdesign omschrijft: