Satdesign kubus

Een inspirerende website voor Melis Lighting

Melis ontwikkelt innovatieve verlichting. Met hun website willen ze klanten inspireren en laten zien hoe uitgebreid het assortiment is. 

Ontwerp: Hans Cloo (Melis Lighting)
Teksten: Melis Lighting
Technische realisatie: Satdesign

 

Het oog wil ook wat

Iedere dag werken de specialisten van Melis aan oogstrelende verlichtingsoplossingen. Niet gek dus dat ze willen dat hun website innovatie en kwaliteit uitstraalt. De oude website die Satdesign eerder ontwikkelde, beviel technisch nog prima. Maar om de gewenste uitstraling te bereiken was een nieuw ontwerp nodig. Dit leverde Melis zelf aan.

Een echte uitdaging

Bij Satdesign houden we wel van een uitdaging. Die vonden we zeker in dit project. In het ontwerp zitten namelijk een aantal functies die WordPress niet standaard heeft. Denk aan een mouse-over waarbij zowel de afbeelding van kleur verandert én de titel een achtergrond krijgt. Dit hebben we daarom zelf geprogrammeerd en op zo’n manier in WordPress ingebouwd dat de klant toch nog makkelijk zelf de afbeeldingen aan kan passen. 

Ook de hoeveelheid producten die we moesten overzetten zorgde voor een flinke uitdaging. Deze handmatige klus betekende dat we heel secuur te werk moesten gaan. Maar gelukkig is dit goed verlopen.

Het eindresultaat

Het resultaat mag er zijn (vinden we zelf). Het strakke ontwerp van Hans Cloo, in combinatie met de ontwikkelskills van Satdesign, levert een moderne website op. We hopen hiermee heel veel interieurontwerpers en andere geïnteresseerden te inspireren!

Hoe Melis Lighting Satdesign omschrijft: