Satdesign kubus

Lokale nieuwssite inclusief app

Prinsenbeeknieuws is DE nieuwsbron voor lokaal nieuws uit Prinsenbeek. Inwoners blijven met de website en de app op de hoogte van nieuws, evenementen en vacatures. Door ingebouwde reclamemogelijkheden levert het platform de redactie ook iets op. 

Ontwerp: Satdesign
Teksten: Prinsenbeeknieuws
Technische realisatie: Satdesign

Lokaal nieuws

Landelijk kun je kiezen uit heel veel media om je op de hoogte te houden van relevant nieuws. Lokaal is dat lastiger. Hoe anders is dat in Prinsenbeek. Inwoners van dit levendige dorp (onder de rook van Breda) worden goed geïnformeerd via Prinsenbeeknieuws.nl. De redactie publiceert wekelijks meerdere artikelen. Als inwoners van Prinsenbeek kunnen we uit eigen ervaring zeggen: waar er iets gebeurt, daar is Prinsenbeeknieuws te vinden.

Waar moet een lokale nieuwssite aan voldoen?

Er is een goede reden dat de meeste dorpen en kleine steden geen lokaal nieuwsplatform hebben. Het kost veel tijd, en dus geld, om een website draaiende te houden en continu te voorzien van nieuwsberichten. Dat betekent dat er een verdienmodel moet zijn. Omdat de gemeenschap zo hecht is, zijn er gelukkig veel lokale ondernemingen die reclame maken op de site. Daarnaast worden er advertenties via Google getoond. Hoewel dit de pagina wat druk maakt, is het wel een van de redenen dat de site nog steeds aanwezig is in het leven van zoveel Bekenaren. En daar zijn ook wijzelf erg blij mee.

De ervaring van Prinsenbeeknieuws:

Prinsenbeeknieuws.nl draait soepel bij Satdesign. Satdesign heeft voor Prinsenbeeknieuws.nl zowel de website al de app gemaakt, en zorgt er ook al jaren voor dat de website elke dag weer soepel op de server draait. De samenwerking is prettig omdat de lijntjes kort zijn en er snel een oplossing wordt gezocht als er hulp nodig is. Zo blijven dagelijks zo’n zevenduizend Bekenaren en andere geïnteresseerden zonder haperen op de hoogte van het laatste Prinsenbeekse nieuws.
Redactie Prinsenbeeknieuws

Hoe Prinsenbeeknieuws Satdesign omschrijft: