Satdesign kubus

Een visueel spektakel

De SponsorRingen zijn de jaarlijkse vakprijzen ter erkenning van de beste sponsoring cases in Nederland. Met een creatieve doelgroep die op zo’n hoog niveau werkt, moet de website natuurlijk een visueel spektakel zijn.

Ontwerp: SponsorRingen / SportVibes / Arko Sports Media
Teksten: SponsorRingen / Arko Sports Media
Technische realisatie: Satdesign

Drijvende kracht

Sponsoren zijn de drijvende kracht achter de leuke dingen in het leven. Van evenement tot sportwedstrijd, de investering van de sponsor maakt het mogelijk. En sommige sponsoren trekken echt alles uit de kast om het verschil te maken. De beste sponsorcases worden beloond met een SponsorRing of SpecialismeRing en worden in de spotlight gezet voor een brede marketing- en communicatiedoelgroep.

Visueel prikkelend

Het ontwerp van de hand van SponsorRingen / SportVibes / Arko Sports Media is een visueel en technisch hoogstandje. De site is rijk gevuld met foto’s, video’s en bewegende beelden. Het aangeleverde ontwerp is door Satdesign in WordPress tot leven gebracht. Een leuk extraatje is bijvoorbeeld de visual met touchpoints. De plaats van je muisklik bepaalt welke tekst zichtbaar is. Om dit mogelijk te maken hebben we een stukje in Javascript geprogrammeerd. Een goed voorbeeld van maatwerk waarbij we de programmeerskills van Pepijn goed aan het werk hebben gezet.

De ervaring van SponsorRingen / Arko Sports Media:

De ontwikkeling van de website verliep soepel. Satdesign werkt snel en nauwkeurig. Ook doen ze vanuit hun expertise suggesties voor verbetering en denken ze mee over de optimale lay-out en gebruiksvriendelijkheid van de website.

De samenwerking met Satdesign is heel plezierig. Er wordt snel en adequaat gereageerd op verzoeken tot het plaatsen van content of het maken van kleine & grote aanpassingen. Er volgt altijd een terugkoppeling als iets is geplaatst of aangepast. Het voelt echt als teamprestatie en in die zin is er echt sprake van ‘samen’ werken.

Hoe SponsorRingen/Arko Sports Media Satdesign omschrijft: