Webshops

Start een webshop en verover een plaats in de grootste winkelstraat van Nederland: de online boulevard! Gebruik je webshop als etalage om klanten te stimuleren je fysieke winkel te bezoeken of verkoop je producten direct online. 

Wie droomt er niet van slapend rijk worden met een succesvolle webshop? Je opent je mailbox en de bestellingen blijven binnenstromen. Dit succes is helaas niet voor iedere webshop weggelegd en van veel factoren afhankelijk. Van de kwaliteit van je producten bijvoorbeeld, maar ook van je positie in Google, het gebruiksgemak van de shop, je betaalmogelijkheden, klantenservice en unieke productomschrijvingen. Een goed doordacht plan van aanpak is een belangrijke eerste stap op weg naar jouw online shop.

Onze werkwijze

Dit kun je verwachten als je met ons samenwerkt.

Kennismaking
We bespreken wat je verwacht van de webshop. Hoe verkoop je nu jouw producten en welke rol krijgt de webshop hierin? We vertellen je over onze dienstverlening en wat je van ons kunt verwachten.
Offerte
In de offerte vind je ons advies en de verwachte investering. Als je wilt investeren in zoekmachineoptimalisatie en online campagnes stellen we je voor aan onze betrouwbare partners die je hier uitstekend bij kunnen helpen.
Kick-off
Tijdens de kick-off gaan we heel concreet op je wensen in. Hoe moet de webshop eruitzien? Wie zijn jouw klanten en hoe bereiken we die het beste? We nemen ook de technische details door zodat we zeker weten dat de webshop een verlengde is van jouw verkoopproces. Daarnaast maken we afspraken over de samenwerking en planning.
Aan de slag
Nu begint het echte werk! De verschillende specialisten gaan voor je aan de slag. Tijdens het proces houden we je goed op de hoogte van de voortgang. Je kan regelmatig feedback geven zodat je straks helemaal tevreden bent met het eindresultaat.
Webshop vullen
Als de webshop technisch is gebouwd, worden de producten toegevoegd. Dit kan handmatig of we lezen een Excel of CSV bestand uit.
We gaan live!
Na een laatste test gaat je webshop live. Vaak is dit een hele opluchting. Maar een deel van het werk begint nu pas: namelijk zorgen voor voldoende bezoekers.
We zijn nog niet klaar…​
Onze klanten beheren hun webshop zelf. Met onze duidelijke instructies helpen we je op weg. Ons voordelig onderhoudscontract zorgt ervoor dat je onbezorgd online blijft. En natuurlijk staan we voor je klaar als je vragen hebt of wilt dat wij je webshop aanpassen.

Waarom kiezen voor Satdesign?

  • Omdat we goed zijn in programmeren bouwen we je webshop op maat
  •  Je hebt grote invloed op het eindresultaat
  • Je krijgt snel reactie op je vragen
  • We werken samen met betrouwbare specialisten
  • De klanten van Satdesign beoordelen onze dienstverlening met een 9,6

Goed om te weten

We ontwikkelen je webshop in WordPress WooCommerce en maken gebruik van Elementor. Dit populaire content management systeem (CMS) biedt veel voordelen. We werken met Elementor waardoor we je webshop helemaal op maat maken. Je kunt makkelijk producten toevoegen en je voorraad beheren. Is iets niet mogelijk in de standaard functies van WordPress? Met onze uitgebreide kennis van programmeren zorgen we ervoor dat jouw wensen toch uitkomen. Echt maatwerk dus.

Een goed uitgedachte klantreis is essentieel voor je webshop. Je wilt niet dat je klant ergens in het proces afhaakt. Dat betekent onder andere dat je er voor moet zorgen dat je het vertrouwen wint van de klant. Hij wil natuurlijk wel zeker weten dat hij het product straks netjes ontvangt! Een pagina voor de klantenservice, een duidelijk verhaal op de Over ons pagina en reviews van klanten leveren hier een bijdrage aan. Daarnaast is een gebruiksvriendelijke indeling van de site belangrijk en spelen de betaalmogelijkheden een grote rol.

Om je verkoopmogelijkheden te vergroten kunnen we je shop koppelen aan Bol.com en Google shopping. Ook zorgen we ervoor dat de factuur automatisch wordt gegenereerd. Dat scheelt jou administratiewerk!

Bij het ontwikkelen van een goedlopende webshop komt heel wat kijken. Daarom hebben we een vertrouwd netwerk van specialisten die regelmatig deel uitmaken van dit proces. Denk bijvoorbeeld aan ontwerpers, online marketeers en fotografen. Door onze kwaliteiten te combineren, krijgen we het beste eindresultaat. Zodat jij een plaats verovert in de grootste winkelstraat van het land.

Om het je makkelijk te maken, kun je de webshop bij ons ook hosten én je domeinnaam registreren. Met een gemiddelde uptime van 99,9% zit je gegarandeerd goed. En ook handig: gaat er toch iets mis met je webshop? Dan heb je één aanspreekpunt omdat je host bij de partij die ook je webshop heeft gebouwd.

We vinden het heel logisch dat je wil weten wat het kost om een webshop te laten ontwikkelen. Een exacte prijs kunnen we je niet geven omdat ieder project maatwerk is. Maar we kunnen je wel een indicatie geven. Bij Satdesign betaal je tussen €2.000 en €10.000 voor je website of webshop. Omdat een webshop meer werk is dan een website, ligt de prijs dan ook gemiddeld hoger dan bij een website. Het exacte bedrag is van meerdere factoren afhankelijk. In deze video leggen we uit welke elementen invloed hebben op de prijs van een website, dit geeft je een goede indicatie van wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een webshop. 

Lekker aan de slag met je webshop?

Laat ons je shop op maat ontwikkelen voor optimaal gebruiksgemak

Pepijn & Danielle
In deze projecten staken wij onze energie
Dit zeggen onze klanten over de webshops van Satdesign

Sinds 2010 werken wij naar volle tevredenheid samen met Satdesign. Onze vragen vertaalt Satdesign in goede ideeën en oplossingen en voor mij het meest waardevolle : de service… Ze zijn er voor ons. Altijd. Ze reageren snel, zijn zeer behulpzaam en oplossingsgericht.

Berber Linthorst
Meubelkliniek

Satdesign heeft voor ons een op maat gemaakte website gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Als groothandel zijn de “gewone” webshops niet te gebruiken maar Pepijn heeft alles wat ik nodig had netjes verwerkt in het systeem. Ook als ik nu na 3 jaar met vragen of opmerkingen kom wordt ik altijd snel en naar tevredenheid geholpen. 

Jessica Heerkens-Pietsch
Peaches Presents

De overgang van onze webshop naar een nieuw CMS was voor ons een spannend traject. We hebben geen downtime gehad en de begeleiding door Satdesign naar het nieuwe systeem is heel voortvarend gegaan.

Jan Laban
Trichisboeken.nl

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over webshops met je te delen. Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Voor onze websites betaal je een eenmalige prijs én sluit je een maandelijks onderhoudsplan af. Hierbij betaal je iedere maand voor het goed en veilig functioneren van je site. We leggen je uit waarom we met een onderhoudsplan werken.
Vandaag de dag is het vrij eenvoudig om een website te maken. Tenminste… zo lijkt het. Er zijn genoeg aanbieders waarmee jij als ondernemer de mogelijkheid hebt om een eigen website online te zetten. Maar wat zijn de valkuilen als je dat doet? We vertellen je graag waar je op moet letten.
Online ondernemen is leuk, maar er komt veel bij kijken. Privacy is een belangrijk thema. Als je een eigen website hebt, moet je rekening houden met twee zaken: cookies en de verwerking van persoonlijke gegevens. Door het opstellen van een goede cookieverklaring en privacyverklaring voldoe je aan de wetgeving.