Satdesign kubus

Een frisse website met een moderne uitstraling voor Wolting Marketing Support

Wolting Marketing Support helpt technische bedrijven met leadgeneratie, marktonderzoek en data. Het bedrijf wilde graag een website met een professionele, frisse uitstraling die de potentie heeft goed te scoren in Google.

Ontwerp: Newton21
Teksten: Wolting Marketing Support
Technische realisatie: Satdesign

Een sterke basis

Wolting heeft klanten in heel Nederland en Vlaanderen en heeft groeiambitie. Daarom is er veel tijd gestoken in het leggen van een stevig fundament. Er is gewerkt aan een nieuwe huisstijl en een SEO-specialist adviseerde over de beste indeling van de website en de meest kansrijke zoekwoorden.

Bouwen, bouwen, bouwen

Daarna was Satdesign aan de beurt. We vertaalden het ontwerp in een functionele website en programmeerden diverse handige tools. Zo kunnen sollicitanten direct naar de juiste contactpersoon mailen en kan Wolting het jaarprogramma makkelijk zelf aanpassen. Juist door dit soort persoonlijke onderdelen wordt het gebruiksgemak van de website vergroot. Er was regelmatig contact tussen Satdesign en Wolting. Samen sparden we over bepaalde keuzes. We gaven inzicht in de voor- en nadelen van de verschillende opties en kwamen zo tot de beste beslissing. 

Zelf aan de knoppen draaien

Zelf teksten aanpassen, foto’s vervangen, jaarprogramma’s wijzigen en vacatures plaatsen was één van de grote wensen van Wolting. Daarom gaven we tweemaal een live instructie over het gebruiken van WordPress en namen we verschillende how-to video’s op. Het grote voordeel van een video is dat je op een later moment altijd nog even terug kan kijken hoe het werkt. Ook kan de kennis zo makkelijk worden gedeeld met collega’s. Ideaal als je zelf aan de slag wil met je website.

De ervaring van Wolting Marketing Support:

De ontwikkeling van de site is een intensief traject geweest, waar altijd meer bij komt kijken dan je denkt. Een collega van mij heeft bij ons dit project begeleid en had daarbij wekelijks contact met Satdesign. Ze heeft de persoonlijke begeleiding van ontwikkeling naar oplevering van de nieuwe website als erg prettig ervaren. Ook de uitleg over het gebruik van de site (WordPress -CMS / aanpassingen) was heel duidelijk.

Hoe Wolting Satdesign omschrijft: