Satdesign kubus

Een unieke website inclusief huisstijl en teksten

Summitbook is een jonge onderneming geleid door Henk Folmer, een ervaren professional die een nieuwe stap zet in zijn carrière. We ontwikkelden een unieke website voor Summitbook en zorgden voor een overzichtelijke en duidelijke presentatie van de dienstverlening van het bedrijf.

Ontwerp: Newton21
Teksten: Summitbook en Satdesign
Technische realisatie: Satdesign

Kennis en ervaring delen

Henk was jarenlang senior vice president van de grootste speler in het logistiek vastgoed. Hij vond het tijd voor een carrièreswitch en wilde iets teruggeven aan de maatschappij. Dit betekende de start van Summitbook. Als ondernemer geeft Henk lezingen over logistiek en vastgoed, begeleidt hij jonge talenten in hun carrière en adviseert hij bedrijven bij het implementeren van een klantgerichte cultuur.

Een duidelijk doel voor ogen

Bij een nieuwe onderneming hoort natuurlijk een website. In zijn zoektocht naar een goed webdesignbureau kwam Henk bij Satdesign uit. Zijn wensen waren drieledig: een website die makkelijk aanpasbaar is, teksten die duidelijk maken wat Henk precies doet en een huisstijl die professioneel maar persoonlijk is en waar de kleuren van de Tibetaanse vlaggen in terugkomen. Als gepassioneerde bergbeklimmer zijn deze vlaggen en hun betekenis een inspiratiebron.

Unieke huisstijl

De website van Summitbook is echt een uniek geheel geworden en sluit helemaal aan bij de wensen van Henk. We werkten hiervoor samen met Newton21 voor het ontwerp van de huisstijl inclusief logo. Zij wisten bergen, de felle kleuren van de vlaggen en de ervaring als centraal thema op een fantastische manier bijeen te brengen in het logo van Summitbook. De huisstijl voerden ze door in een ontwerp voor de homepage, een PowerPointpresentatie en briefpapier.

Van brainstorm tot tekst

Satdesign hielp Henk bij het ontwikkelen van de nieuwe teksten. In een aantal sessies hebben we de teksten samen stap voor stap opgebouwd. We begonnen met een brainstorm over de dienstverlening van Summitbook en maakten steeds concreter hoe dit eruit zou gaan zien. Waarbij we onszelf natuurlijk ook de vraag stelden welke informatie relevant is voor de doelgroep. Daniëlle schreef vervolgens teksten in het Nederlands die Henk finetunede en omzette in het Engels.

Een gebruiksvriendelijke website

De website bouwden we in WordPress Elementor. Een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat Henk makkelijk zelf kan bedienen. We hebben het dashboard gepersonaliseerd zodat het bijvoorbeeld makkelijk is om zelf nieuwe lezingen toe te voegen en maakten verschillende instructievideo’s om de werking van het CMS uit te leggen. We werkten intensief samen waardoor iedere pagina, van afbeelding tot tekst, uitstraalt waar Summitbook voor staat. Dat kennis voor een groot deel voortkomt uit ervaring, dat de weg naar de top even belangrijk is als de weg terug  en dat kennis over jezelf groeit als je oog hebt voor de interactie met je omgeving. We hebben er alle vertrouwen in dat Summitbook nog heel veel mensen en bedrijven mag begeleiden op die route.

De ervaring van Summitbook:

Pepijn is een pro! Zijn kwaliteiten op het vlak van websites bouwen is evident simpelweg door wat hij laat zien, snel en creatief, en zonder er te veel woorden aan te wijden. De site straalt kwaliteit uit en sluit naadloos aan op wat ik wilde laten zien. Hij heeft me ook goed geholpen met het creëren van de e-mailfunctie, de webhosting en andere technische zaken waar ik echt moet kunnen vertrouwen op mijn partners.
Danielle heeft enorm goed geholpen met het aanbrengen van zowel de structuur en opbouw van de teksten. Ze heeft ook echt zicht op wat je wil (of moet!) vertellen. Haar feedback op je eigen teksten is constructief en respectvol. Ze reageert snel en heeft een goed gevoel voor het tempo van de klant, en sluit daarop aan.