Satdesign kubus

Een website die gezien mag worden voor LijnG

LijnG is het bedrijf van Marjolijn Geerts, een marketing- en communicatieadviseur pur sang. Zij weet als geen ander hoe belangrijk een website is bij het bereiken van je commerciële doelen. We ontwikkelden een site die laat zien waar LijnG voor staat: een resultaatgerichte, praktische aanpak met een enthousiaste en persoonlijke touch.

Ontwerp: Satdesign
Teksten: LijnG
Technische realisatie: Satdesign

Als alle ogen op je gericht zijn

Marjolijn helpt als freelancer ondernemingen bij het doelgericht inzetten van marketing en communicatie. Ze geeft advies, creëert de juiste middelen en begeleidt projecten zoals de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfswebsite. Niet gek dus dat de website van LijnG een belangrijk middel is om te laten zien wat Marjolijn in huis heeft. Ze kwam bij ons met de vraag een WordPress website te ontwikkelen met een unieke uitstraling die ze makkelijk zelf kan onderhouden én uitbreiden als haar aanbod verder groeit.

Een ruwe diamant

Met een stapsgewijze aanpak ontwikkelden we een website die gezien mag worden. Samen met Marjolijn brainstormden we over de ideale sitemap en de benodigde content. De plannen werden tijdens het proces steeds concreter. Nadat de inhoud (voorlopig) vaststond, was het de beurt aan het ontwerp. Daar waar het eerste ontwerp nog te zakelijk was, wisten we in de tweede versie wel de juiste snaar te raken. De prachtige foto’s van Babs Tuerlings (Studio met ’n Glimlach) en de gepersonaliseerde iconen die Geerd Scherders ontwierp, maakten het helemaal af.

Klaar voor de toekomst

Eigenlijk is een website nooit af. Je aanbod verandert, je klanten veranderen en er gebeurt van alles dat je wil (of moet) delen met je bezoekers. Zeker als je marketing- en communicatieadviseur bent is het belangrijk dat je er zelf voor kunt zorgen dat je website met je meegroeit. Daarom hielden we in het ontwerp voor LijnG niet alleen rekening met de huidige pagina’s, maar ook met toekomstige uitbreidingen. De blokken zijn op verschillende manieren te combineren om zo nieuwe pagina’s te creëren. Door de losse onderdelen als templates op te slaan, kan Marjolijn makkelijk zelf nieuwe pagina’s aanmaken en ze vullen met bestaande blokken uit het archief. Zo blijft de website meegroeien met de toekomstplannen van LijnG.

De ervaring van Marjolijn:

Vanaf de start heb ik de samenwerking met Pepijn en Daniëlle als erg prettig ervaren. Er werd goed meegedacht en we konden op een gelijkwaardige manier sparren over de juiste invulling van mijn site. Hierdoor had ik continu het vertrouwen dat ik tevreden zou zijn met het eindresultaat, zelfs toen het eerste ontwerp wat tegenviel. De feedback is goed opgepakt en ik ben trots op het eindresultaat. Er speelden wat kleine technische issues rond de livegang van de site, die heeft Pepijn razendsnel opgelost. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst.