Satdesign kubus

Een website waarvan je spontaan trek krijgt

Verstopt in een doodnormale winkelstraat in Rijen vind je sterrenwaardig restaurant Sjef’s Table. Chefkok Jack van Wanrooij serveert daar zijn gasten heerlijke, verfijnde gerechten. We ontwikkelden een website die je smaakpapillen aan het dansen brengt.

Liefde gaat door de maag

Tenminste, dat zegt het spreekwoord. Jack weet dat het uiterlijk van zijn gerechten net zo belangrijk is als de smaak. Een bezoek aan Sjef’s Table is dan ook een hele beleving. In een open keuken worden de gerechten bereid en prachtig opgemaakt. Dat wow-gevoel dat zijn gasten krijgen als het gerecht wordt uitgeserveerd, dát gevoel wilde Jack overbrengen op zijn website.

Beelden zeggen meer dan woorden

Om nog maar een spreekwoord uit de kast te trekken. Daarom kozen we voor een stoer ontwerp voorzien van veel foto’s en video’s. Tijdens een professionele shoot bracht Vinuts de gerechten prachtig in beeld. Daar krijg je toch spontaan trek van?

Online reserveren

Voor een restaurant is de reserveringstool 1 van de belangrijkste onderdelen van een website. Werkt de tool niet goed, of is het alleen mogelijk om telefonisch te reserveren? Dan haakt een deel van je potentiële gasten af. De oude website van Sjef’s Table verwees met een externe link naar reserveringstool Nappkin. Om de conversie te verhogen integreerde Satdesign de tool in de nieuwe site.

Recensies

Als je twijfelt om te reserveren is het natuurlijk heerlijk om de recensies van andere gasten te lezen. Als zij tevreden zijn dan voorspelt dat veel goeds. Over Sjef’s Table zijn al veel positieve verhalen geschreven op verschillende reviewsites. Een aantal van die ervaringen hebben we overgenomen op de website, voor het complete verhaal verwijzen we de bezoeker door naar beoordelingssites zoals The Fork en Tripadvisor.

De ervaring van Sjef’s Table

Ik ben 100% tevreden met de uitstraling van mijn website. Pepijn en Daniëlle komen hun afspraken na en hebben de website op tijd opgeleverd. De site werkt goed en ik kan makkelijk zelf het menu aanpassen. Ik krijg nu via de website meer rechtstreekse reserveringen binnen, voor mij als restauranteigenaar erg fijn.

Jack van Wanrooij
Sjef's Table