Satdesign kubus

Is Satdesign goed bereikbaar?

Satdesign is een klein bedrijf. Twee man sterk. Dat is even wennen als je gewend bent aan een groot webdesignbureau. Ik licht je daarom toe wat je kunt verwachten van onze bereikbaarheid.

Tijdens de werkweek

We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9u tot 17u. Soms nemen we de telefoon niet op, bijvoorbeeld omdat we samen bij een klant zitten. Is er een noodgeval? Stuur dan een mailtje. Meestal lezen we die direct en komen we snel in actie.

In de avond en het weekend

Onze telefoon nemen we niet op, maar we lezen onze e-mails zodra ze binnenkomen. Dat betekent dat je snel een reactie van ons kunt verwachten. Natuurlijk proberen we ook iets van een werk-privébalans te hebben. Maar bij spoed komen we altijd in actie.

“Jullie zijn echt altijd bereikbaar. Zijn eerlijk en transparant. Je weet als klant waar je aan toe bent en wat je krijgt.”
Saskia Geenen, Gewoon bij Saskia

Tijdens vakanties

Wij zijn ook privé partners. Dat betekent dat we tegelijk vakantie hebben. We zijn dan telefonisch niet bereikbaar. Per mail wel gelukkig. We gaan altijd in hoogseizoen op vakantie, grote kans dat we dus gelijk met jou op vakantie zijn en dat je hier niets van merkt.

Wij reageren sneller dan je verwacht

Onze klanten zijn altijd verbaasd over onze reactiesnelheid. Wij doen niet aan tickets inschieten of backlogs. We reageren gewoon supersnel op jouw vraag. Kleine vragen of opdrachten pakken we vrijwel altijd binnen 1 werkdag op. Grotere opdrachten plannen we in. Natuurlijk laten we direct weten wanneer dat is.

“Pepijn is altijd razendsnel in het beantwoorden van vragen en heeft ook de meest complexe problemen in no-time opgelost.”
Simon Weststeijn, NEM

Een website ontwikkelen kost gemiddeld 3 maanden

We snappen dat jij snel aan de slag wil met jouw website. Daarom proberen we binnen 3 weken te starten met het ontwikkelen van jouw website. Op sommige momenten lukt dat niet, bijvoorbeeld vlak voor de zomer of aan het einde van het jaar.

Het ontwikkelen van je website duurt vervolgens een aantal maanden. Dat komt omdat het proces uit meerdere stappen bestaat. Denk bijvoorbeeld aan de intake, opzet, ontwerp, bouwen, teksten schrijven en het vullen van de site. Tijdens dit proces vragen we regelmatig om jouw input en feedback. Hier nemen we graag de tijd voor. Zo weet je zeker dat je straks blij bent met het eindresultaat.

Picture of Danielle van Rijen

Danielle van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Het is mogelijk om je website ergens anders onder te brengen, maar hosting via Satdesign biedt een aantal belangrijke voordelen.
Satdesign is een klein bedrijf. Twee man sterk. Dat is even wennen als je gewend bent aan een groot webdesignbureau. Ik licht je daarom toe wat je kunt verwachten van onze bereikbaarheid.
Satdesign zit sinds 1 juni 2021 in het Blushuis in Breda. Graag vertel ik je in deze blog meer over dit gebouw. Waarom zitten we hier en wat zijn de voordelen om in een ‘verzamelgebouw’ onze zaken te doen?
Je website gebruikt een ‘cache’. Het kan daarom zijn dat een gemaakte wijziging niet altijd direct zichtbaar is voor de bezoeker. Er is een eenvoudige manier om de wijziging direct zichtbaar te maken voor iedereen.
Regelmatig vragen ontwerpers mij hun design om te bouwen tot een website. Standaard krijg ik daarna de vraag ‘wat moet ik hiervoor aanleveren?’. In deze blog een kijkje in de keuken. Zo zie je hoe ik werk en wat ik nodig heb om jouw ontwerp tot leven te brengen.
Een website is een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid en het is essentieel dat het up-to-date blijft om de aandacht van bezoekers te trekken en vast te houden.
Tegenwoordig is het hebben van een zakelijke website een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, een website kan je helpen om je klantenbestand te vergroten en je merk te versterken.
Een belangrijk aspect van webdesign is het creëren van een website die gemakkelijk te gebruiken is voor jouw bezoekers. Het optimaliseren van jouw website voor een betere gebruikerservaring kan resulteren in een hogere betrokkenheid van jouw publiek en een betere conversieratio.
Voor onze websites betaal je een eenmalige prijs én sluit je een maandelijks onderhoudsplan af. Hierbij betaal je iedere maand voor het goed en veilig functioneren van je site. We leggen je uit waarom we met een onderhoudsplan werken.