Satdesign kubus
Leestijd: 4 min.
Leestijd: 4 min.

Waarom Satdesign in het Blushuis Breda zit

Satdesign zit sinds 1 juni 2021 in het Blushuis in Breda. Graag vertel ik je in deze blog meer over dit gebouw. Waarom zitten we hier en wat zijn de voordelen om in een ‘verzamelgebouw’ onze zaken te doen?

In 2021 waren we op zoek naar een eigen kantoorruimte. We konden natuurlijk ook thuis op onze werkkamer werken, maar de coronatijd had ons geleerd dat we daar niet gelukkig van werden.

Al snel kwamen we uit bij het Blushuis, onderdeel van de Triple O Campus in Breda. Hier vind je meerdere bedrijfsverzamelgebouwen, specifiek gericht op de creatieve sector. Collega webontwikkelaars, ontwerpers, video- en animatiemakers waren al aanwezig. In plaats van bang te zijn voor deze concurrentie, zagen we het als een kans om samen te werken en kennis uit te wisselen.

We besloten de sprong te wagen en aan de slag te gaan met onze verfkwasten. Het is namelijk mogelijk om je kantoorruimte helemaal naar eigen wens in te richten. Na wat likjes verf en het creëren van een huiselijke sfeer, konden we werken in een prettige omgeving.

Kadans en Triple O Campus

Het Blushuis wordt beheerd door Kadans. Zij bieden in verschillende landen werkplekken aan. Het is hiermee mogelijk om wanneer het nodig is ook ergens anders te werken.

In Breda beheert Kadans meerdere gebouwen onder de noemer Triple O Campus. Met in het midden een mooi grasveld met picknicktafels, heb je een rustige werkomgeving in hartje Breda.

Vergaderruimtes

Natuurlijk heb je je eigen kantoorruimte. Maar soms is het prettig om klanten te ontvangen in een echte vergaderruimte. In het Blushuis zijn 2 ruimtes beschikbaar. Maar het is ook mogelijk om er een te huren in een ander gebouw. Zo zijn er in het naastgelegen AV Huis verschillende mooie vergaderzalen. Als huurder kun je een ruimte makkelijk via de app boeken. De kosten hiervan zitten al in de huur, dus dat kost niets extra. Dit maakt het voor ons mogelijk om regelmatig klanten te ontvangen. Al gaan we liever naar onze klanten toe om meteen de sfeer van het bedrijf te proeven.

Samenwerken

Op het Triple O Campus wordt er samengewerkt. Alle huurders (ook wel de ‘community’ genoemd) hebben de mogelijkheid om bij elkaar binnen te stappen en gebruik te maken van elkaars diensten. Zo werken wij bijvoorbeeld regelmatig samen met Think Online. Zij richten zich op SEO en SEA. Wij bouwen de website en zij zorgen ervoor dat de site beter wordt gevonden. Een perfecte combinatie. Ook mochten wij samen de website voor de Triple O Campus bouwen. Daar zijn we natuurlijk trots op!

Evenementen

Op de Triple O Campus worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Dat kunnen borrels of een BBQ zijn, maar ook presentaties van huurders of andere inspirerende personen. De toegang is voor een huurder gratis. Dat is altijd erg gezellig. Het is mooi om te zien waar andere aanwezige bedrijven mee bezig zijn. Saskia van Rijn is als community manager altijd druk bezig met het organiseren van interessante evenementen.

Lunchen

In het Blushuis is huiskamer VONK gevestigd. Hier kan iedereen samenkomen en het nodige eten en drinken. Dagelijks worden er verse broodjes en soep geserveerd.

En omdat het Blushuis gevestigd is in Breda, loop je ook zo naar het centrum, waar natuurlijk nog veel meer horecagelegenheden zijn. Wij lopen regelmatig een rondje. Dat geeft nieuwe energie.

Kortom: we zijn blij met de locatie waar we zitten. Als webdesignbureau in Breda hadden we ons geen betere plek kunnen wensen. Kom je ook eens bij ons langs?

Picture of Pepijn van Rijen

Pepijn van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Het is mogelijk om je website ergens anders onder te brengen, maar hosting via Satdesign biedt een aantal belangrijke voordelen.
Satdesign is een klein bedrijf. Twee man sterk. Dat is even wennen als je gewend bent aan een groot webdesignbureau. Ik licht je daarom toe wat je kunt verwachten van onze bereikbaarheid.
Satdesign zit sinds 1 juni 2021 in het Blushuis in Breda. Graag vertel ik je in deze blog meer over dit gebouw. Waarom zitten we hier en wat zijn de voordelen om in een ‘verzamelgebouw’ onze zaken te doen?
Je website gebruikt een ‘cache’. Het kan daarom zijn dat een gemaakte wijziging niet altijd direct zichtbaar is voor de bezoeker. Er is een eenvoudige manier om de wijziging direct zichtbaar te maken voor iedereen.
Regelmatig vragen ontwerpers mij hun design om te bouwen tot een website. Standaard krijg ik daarna de vraag ‘wat moet ik hiervoor aanleveren?’. In deze blog een kijkje in de keuken. Zo zie je hoe ik werk en wat ik nodig heb om jouw ontwerp tot leven te brengen.
Een website is een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid en het is essentieel dat het up-to-date blijft om de aandacht van bezoekers te trekken en vast te houden.
Tegenwoordig is het hebben van een zakelijke website een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, een website kan je helpen om je klantenbestand te vergroten en je merk te versterken.
Een belangrijk aspect van webdesign is het creëren van een website die gemakkelijk te gebruiken is voor jouw bezoekers. Het optimaliseren van jouw website voor een betere gebruikerservaring kan resulteren in een hogere betrokkenheid van jouw publiek en een betere conversieratio.
Voor onze websites betaal je een eenmalige prijs én sluit je een maandelijks onderhoudsplan af. Hierbij betaal je iedere maand voor het goed en veilig functioneren van je site. We leggen je uit waarom we met een onderhoudsplan werken.