Satdesign kubus
Leestijd: 4 min.
Leestijd: 4 min.

De voordelen van het onderbrengen van je hosting bij je webbouwer

Er zijn heel veel hostingproviders voor je website en e-mail. Satdesign biedt ook een hostingdienst. Het is mogelijk om je website ergens anders onder te brengen, maar hosting via Satdesign biedt een aantal belangrijke voordelen.

1. Alles-in-één oplossing

Het voordeel van het kiezen voor een bedrijf dat zowel website-ontwikkeling als hosting aanbiedt, is de naadloze integratie van services. Er is geen worsteling met technische instellingen of compatibiliteitsproblemen tussen de server en de websitecode. Het hele proces wordt gestroomlijnd, wat resulteert in snellere laadtijden en een betere algehele gebruikerservaring.

2. Veiligheid eerst: ingebouwde virusscanner

Veel grote hostingproviders bieden nog geen virusscanner voor je website bestanden. Wij hebben dat wel. De database en bestanden die je website werkend maken (inclusief alle plug-ins) worden gescand op kwaadaardige codes of verdachte activiteiten. Deze preventieve maatregel zorgt ervoor dat eventuele bedreigingen onmiddellijk worden gedetecteerd en verwijderd, waardoor je website veilig blijft voor jou en je bezoekers.

3. Optimalisatie voor WordPress

We hebben onze servers specifiek geconfigureerd voor WordPress-websites. Snelheid is cruciaal voor een goede gebruikerservaring en SEO. Onze servers maken gebruik van geavanceerde cachingtechnologieën die specifiek zijn ontworpen voor WordPress. Dit zorgt ervoor dat pagina’s razendsnel laden, waardoor bezoekers niet hoeven te wachten en zoekmachines je website belonen met betere rankings.

Hoe sneller hoe beter

4. Altijd een stap terug kunnen doen: driemaal daagse back-ups

Het verlies van waardevolle websitegegevens kan een nachtmerrie zijn voor elk bedrijf. Dat is de reden waarom we het belang van robuuste en betrouwbare back-upsystemen onderkennen. Wij garanderen dat jouw gegevens beschermd zijn, en dit is hoe:

  • Driemaal daagse back-ups: Het kan nooit genoeg benadrukt worden hoe belangrijk regelmatige back-ups zijn. Door 3 keer per dag een back-up van je website te maken, zorgen we ervoor dat we altijd een recente versie bij de hand hebben, klaar om te worden hersteld indien nodig.
  • Externe opslag: Het bewaren van een back-up op dezelfde locatie als het originele bestand is als het bewaren van een reservesleutel in hetzelfde slot. Daarom slaan wij je back-ups op een externe harde schijf op. Dit geeft een extra laag bescherming tegen dataverlies.
  • Dubbele beveiliging met spiegelkopieën: Als extra voorzorgsmaatregel worden spiegelkopieën van elke back-up opgeslagen in twee verschillende datacentra. Deze geografische spreiding betekent dat zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat een datacentrum getroffen wordt door calamiteiten, je gegevens veilig en direct beschikbaar zijn vanaf een andere locatie.

5. 1 aanspreekpunt voor al je problemen

Door webontwikkeling en hosting onder één dak te combineren, hebben we een uniek inzicht in zowel de front-end als de back-end van je website. Dit betekent dat als er problemen optreden, we snel kunnen reageren en oplossingen kunnen bieden. Je hebt één aanspreekpunt voor al je websitebehoeften, waardoor communicatie soepel en efficiënt verloopt.

6. Je website groeit probleemloos

Naarmate je bedrijf groeit, moet je website mee kunnen groeien. Onze geïntegreerde hostingoplossingen zijn ontworpen met schaalbaarheid in gedachten. Of je nu meer verkeer verwacht, extra functies wilt toevoegen of je website wilt uitbreiden, we hebben de infrastructuur en expertise om aan die behoeften te voldoen. Ook als je website heel veel bezoekers of capaciteit nodig heeft, hebben we de kennis om een goede VPS server in te richten.

7. Volledig ontzorgen

De lijntjes zijn kort. Bij vragen of problemen kan je ons altijd makkelijk en snel bereiken. Ook bieden we de service om je te helpen bij het instellen van je e-mail op je computer. Desnoods nemen we even je scherm over om je e-mailaccounts in je mailprogramma in te stellen. Ook wanneer je overstapt op onze hosting, is het mogelijk om je oude mail over te zetten naar onze server, zodat er geen mail verloren gaat.

Conclusie

Door te kiezen voor een geïntegreerde webhostingoplossing bij Satdesign, kies je voor een combinatie van snelheid, veiligheid, ondersteuning en flexibiliteit. Van de ingebouwde virusscanner tot driemaal daagse back-ups, we hebben aan alles gedacht om jou de best mogelijke online ervaring te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoeveel gemak het je oplevert als je de hosting van je site onderbrengt bij je webbouwer.

Picture of Pepijn van Rijen

Pepijn van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Het is mogelijk om je website ergens anders onder te brengen, maar hosting via Satdesign biedt een aantal belangrijke voordelen.
Satdesign is een klein bedrijf. Twee man sterk. Dat is even wennen als je gewend bent aan een groot webdesignbureau. Ik licht je daarom toe wat je kunt verwachten van onze bereikbaarheid.
Satdesign zit sinds 1 juni 2021 in het Blushuis in Breda. Graag vertel ik je in deze blog meer over dit gebouw. Waarom zitten we hier en wat zijn de voordelen om in een ‘verzamelgebouw’ onze zaken te doen?
Je website gebruikt een ‘cache’. Het kan daarom zijn dat een gemaakte wijziging niet altijd direct zichtbaar is voor de bezoeker. Er is een eenvoudige manier om de wijziging direct zichtbaar te maken voor iedereen.
Regelmatig vragen ontwerpers mij hun design om te bouwen tot een website. Standaard krijg ik daarna de vraag ‘wat moet ik hiervoor aanleveren?’. In deze blog een kijkje in de keuken. Zo zie je hoe ik werk en wat ik nodig heb om jouw ontwerp tot leven te brengen.
Een website is een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid en het is essentieel dat het up-to-date blijft om de aandacht van bezoekers te trekken en vast te houden.
Tegenwoordig is het hebben van een zakelijke website een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, een website kan je helpen om je klantenbestand te vergroten en je merk te versterken.
Een belangrijk aspect van webdesign is het creëren van een website die gemakkelijk te gebruiken is voor jouw bezoekers. Het optimaliseren van jouw website voor een betere gebruikerservaring kan resulteren in een hogere betrokkenheid van jouw publiek en een betere conversieratio.
Voor onze websites betaal je een eenmalige prijs én sluit je een maandelijks onderhoudsplan af. Hierbij betaal je iedere maand voor het goed en veilig functioneren van je site. We leggen je uit waarom we met een onderhoudsplan werken.