Satdesign kubus

Satdesign breidt dienstverlening uit

SatDesign breidt de dienstverlening uit! Om je website een bijdrage te laten leveren aan het behalen van je (bedrijfs)doelstellingen moet het complete plaatje kloppen. Dat betekent:

  • een aantrekkelijk design;
  • makkelijk in gebruik;
  • bezoeker verleiden tot gewenst gedrag.

Er moet dus goed worden nagedacht over de inrichting van de website. SatDesign helpt je daar graag bij. Om dit mogelijk te maken werkt Danielle vanaf 1 april voor SatDesign. Danielle is als ervaren e-learningontwerper en tekstschrijver in staat websites te ontwerpen die resultaat behalen. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

Ik ben Danielle, 34 jaar en naast de vrouw van Pepijn ben ik ook de moeder van onze kinderen Norah (6) en Ben (4).

Ervaring

Ik heb 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-learnings voor de financiële dienstverlening. Als projectcoördinator inventariseerde ik doelstellingen, stuurde ik het team aan, schreef ik talloze teksten en nieuwsartikelen en redigeerde ik nog meer teksten.

Rol in SatDesign

Vanaf 1 april zet ik mijn ervaring 4 dagen per week in voor SatDesign. Ik ontwikkel websites in WordPress en help bestaande en nieuwe klanten met het behalen van nog meer resultaat met hun website. Waar moet je dan aan denken?

  • Technische inrichting: welke knop plaats je waar en waarom?
  • Design: het selecteren of maken van beelden die passen bij de boodschap.
  • Teksten: pakkende teksten die je bezoeker verleiden met jou in zee te gaan en waarbij vindbaarheid in Google een belangrijke rol speelt.

Na jarenlang alle verhalen aan de keukentafel te hebben gehoord, kijk ik ernaar uit om nu echt kennis te maken met de klanten van SatDesign. Om de verhalen en toekomstdromen te horen en hier een bijdrage aan te mogen leveren!

Uitgebreide dienstverlening SatDesign

Omdat ik nu voor SatDesign werk en we ons netwerk hebben uitgebreid, kan je bij ons terecht voor alle ingrediënten die van je website een succes maken.

Wil je aan de slag met het verbeteren van je huidige website, het verhogen van bezoekersaantallen of het ontwikkelen van een nieuwe website? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Danielle van Rijen

Danielle van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Het is de grootste digitale ergernis. Spam. Het is belangrijk dat je herkent wanneer je met spam te maken hebt. Voor je het weet heb jij je wachtwoord, pincode of andere gevoelige gegevens gedeeld. Gelukkig houdt de server 99% van alle spamberichten tegen, maar met deze tips ben je ook goed voorbereid op die ene mail die er toch nog tussendoor glipt.
WordPress heeft veel mogelijkheden. Van het maken van een website met kant-en-klare templates tot het volledig programmeren van alle onderdelen. Kies je voor een maatwerk website dan houdt je webbouwer rekening met jouw wensen. Hij maakt het je zo makkelijk mogelijk om zelf inhoud aan te passen of toe te voegen. We delen een aantal voorbeelden uit onze praktijk met je.
Je website is een soort extra werknemer voor je bedrijf. Hij helpt je aan nieuwe klanten. En net als je werknemers kan hij kuren vertonen waardoor hij niet optimaal presteert. Door je website regelmatig te onderhouden, voorkom je problemen. Ik leg je uit waarom een onderhoudscontract een fijne verzekeringspolis is.
Beter goed gejat dan slecht bedacht toch? Nou, niet dus. Zelfs als er al 99 blogs over een onderwerp bestaan, dan nog wil je niet dat die van jou lijkt op die van een ander. Je wil opvallen en indruk maken. Met deze tips zorg je voor een originele blog en voorkom je plagiaat.
Bezoekers haken af als je website niet snel genoeg laadt. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om je WordPress website sneller te maken. Met een cache plug-in schieten je prestaties omhoog. We bespreken de voor- en nadelen van deze technische truc.
Ga je aan de slag met teksten schrijven voor je website of blog? Dan wil je natuurlijk wel dat iemand je teksten leest. Dat doel behaal je niet als je een suffe tekst schrijft of als niemand je pagina kan vinden. In deze blog deel ik daarom de basisbeginselen van het schrijven van SEO-teksten met je. Dit geeft jou de handvaten om content te ontwikkelen die wél indruk maakt.
Je bent in principe behoorlijk tevreden met je WordPress website. Hij ziet er goed uit, is makkelijk te onderhouden, maar ja…die snelheid. Het laden duurt eigenlijk te lang. En zowel je bezoeker als Google vinden de snelheid heel belangrijk. Maar hoe kan je WordPress sneller maken? We geven een paar tips.
Wij ontwikkelen maatwerk websites, dat betekent dat geen enkele website hetzelfde kost. Maar we geven je graag een indicatie van de kosten én laten je zien welke keuzes invloed hebben op de totaalprijs. We zijn hier heel open in, zo kun jij beslissen of we een goede match zijn.
Via de Bedrijfsprofielmanager van Google (voorheen: Mijn Bedrijf) registreer je belangrijke informatie over je onderneming. Deze informatie toont Google in de zoekresultaten als iemand zoekt op jouw bedrijfsnaam en in Google Maps. We laten je zien welke informatie je kunt instellen om zo jouw weergave in Google te verbeteren.

Contact

Via WhatsApp:
Of via e-mail: