Satdesign kubus

Satdesign breidt dienstverlening uit

SatDesign breidt de dienstverlening uit! Om je website een bijdrage te laten leveren aan het behalen van je (bedrijfs)doelstellingen moet het complete plaatje kloppen. Dat betekent:

  • een aantrekkelijk design;
  • makkelijk in gebruik;
  • bezoeker verleiden tot gewenst gedrag.

Er moet dus goed worden nagedacht over de inrichting van de website. SatDesign helpt je daar graag bij. Om dit mogelijk te maken werkt Danielle vanaf 1 april voor SatDesign. Danielle is als ervaren e-learningontwerper en tekstschrijver in staat websites te ontwerpen die resultaat behalen. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

Ik ben Danielle, 34 jaar en naast de vrouw van Pepijn ben ik ook de moeder van onze kinderen Norah (6) en Ben (4).

Ervaring

Ik heb 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-learnings voor de financiële dienstverlening. Als projectcoördinator inventariseerde ik doelstellingen, stuurde ik het team aan, schreef ik talloze teksten en nieuwsartikelen en redigeerde ik nog meer teksten.

Rol in SatDesign

Vanaf 1 april zet ik mijn ervaring 4 dagen per week in voor SatDesign. Ik ontwikkel websites in WordPress en help bestaande en nieuwe klanten met het behalen van nog meer resultaat met hun website. Waar moet je dan aan denken?

  • Technische inrichting: welke knop plaats je waar en waarom?
  • Design: het selecteren of maken van beelden die passen bij de boodschap.
  • Teksten: pakkende teksten die je bezoeker verleiden met jou in zee te gaan en waarbij vindbaarheid in Google een belangrijke rol speelt.

Na jarenlang alle verhalen aan de keukentafel te hebben gehoord, kijk ik ernaar uit om nu echt kennis te maken met de klanten van SatDesign. Om de verhalen en toekomstdromen te horen en hier een bijdrage aan te mogen leveren!

Uitgebreide dienstverlening SatDesign

Omdat ik nu voor SatDesign werk en we ons netwerk hebben uitgebreid, kan je bij ons terecht voor alle ingrediënten die van je website een succes maken.

Wil je aan de slag met het verbeteren van je huidige website, het verhogen van bezoekersaantallen of het ontwikkelen van een nieuwe website? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Danielle van Rijen

Danielle van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Het is mogelijk om je website ergens anders onder te brengen, maar hosting via Satdesign biedt een aantal belangrijke voordelen.
Satdesign is een klein bedrijf. Twee man sterk. Dat is even wennen als je gewend bent aan een groot webdesignbureau. Ik licht je daarom toe wat je kunt verwachten van onze bereikbaarheid.
Satdesign zit sinds 1 juni 2021 in het Blushuis in Breda. Graag vertel ik je in deze blog meer over dit gebouw. Waarom zitten we hier en wat zijn de voordelen om in een ‘verzamelgebouw’ onze zaken te doen?
Je website gebruikt een ‘cache’. Het kan daarom zijn dat een gemaakte wijziging niet altijd direct zichtbaar is voor de bezoeker. Er is een eenvoudige manier om de wijziging direct zichtbaar te maken voor iedereen.
Regelmatig vragen ontwerpers mij hun design om te bouwen tot een website. Standaard krijg ik daarna de vraag ‘wat moet ik hiervoor aanleveren?’. In deze blog een kijkje in de keuken. Zo zie je hoe ik werk en wat ik nodig heb om jouw ontwerp tot leven te brengen.
Een website is een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid en het is essentieel dat het up-to-date blijft om de aandacht van bezoekers te trekken en vast te houden.
Tegenwoordig is het hebben van een zakelijke website een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, een website kan je helpen om je klantenbestand te vergroten en je merk te versterken.
Een belangrijk aspect van webdesign is het creëren van een website die gemakkelijk te gebruiken is voor jouw bezoekers. Het optimaliseren van jouw website voor een betere gebruikerservaring kan resulteren in een hogere betrokkenheid van jouw publiek en een betere conversieratio.
Voor onze websites betaal je een eenmalige prijs én sluit je een maandelijks onderhoudsplan af. Hierbij betaal je iedere maand voor het goed en veilig functioneren van je site. We leggen je uit waarom we met een onderhoudsplan werken.