Satdesign kubus

Satdesign breidt dienstverlening uit

SatDesign breidt de dienstverlening uit! Om je website een bijdrage te laten leveren aan het behalen van je (bedrijfs)doelstellingen moet het complete plaatje kloppen. Dat betekent:

  • een aantrekkelijk design;
  • makkelijk in gebruik;
  • bezoeker verleiden tot gewenst gedrag.

Er moet dus goed worden nagedacht over de inrichting van de website. SatDesign helpt je daar graag bij. Om dit mogelijk te maken werkt Danielle vanaf 1 april voor SatDesign. Danielle is als ervaren e-learningontwerper en tekstschrijver in staat websites te ontwerpen die resultaat behalen. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

Ik ben Danielle, 34 jaar en naast de vrouw van Pepijn ben ik ook de moeder van onze kinderen Norah (6) en Ben (4).

Ervaring

Ik heb 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-learnings voor de financiële dienstverlening. Als projectcoördinator inventariseerde ik doelstellingen, stuurde ik het team aan, schreef ik talloze teksten en nieuwsartikelen en redigeerde ik nog meer teksten.

Rol in SatDesign

Vanaf 1 april zet ik mijn ervaring 4 dagen per week in voor SatDesign. Ik ontwikkel websites in WordPress en help bestaande en nieuwe klanten met het behalen van nog meer resultaat met hun website. Waar moet je dan aan denken?

  • Technische inrichting: welke knop plaats je waar en waarom?
  • Design: het selecteren of maken van beelden die passen bij de boodschap.
  • Teksten: pakkende teksten die je bezoeker verleiden met jou in zee te gaan en waarbij vindbaarheid in Google een belangrijke rol speelt.

Na jarenlang alle verhalen aan de keukentafel te hebben gehoord, kijk ik ernaar uit om nu echt kennis te maken met de klanten van SatDesign. Om de verhalen en toekomstdromen te horen en hier een bijdrage aan te mogen leveren!

Uitgebreide dienstverlening SatDesign

Omdat ik nu voor SatDesign werk en we ons netwerk hebben uitgebreid, kan je bij ons terecht voor alle ingrediënten die van je website een succes maken.

Wil je aan de slag met het verbeteren van je huidige website, het verhogen van bezoekersaantallen of het ontwikkelen van een nieuwe website? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Danielle van Rijen

Danielle van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Op 15 mei 2002 werd het startschot gegeven voor Satdesign, inmiddels al weer 2 decennia geleden. Een mooi moment om terug te kijken op 20 jaar websites ontwikkelen.
Verkoop jij online producten aan consumenten, bijvoorbeeld via een webshop of social media? Grote kans dat je reviews verzamelt om je bezoekers te informeren over de kwaliteit van je producten. Vanaf 28 mei 2022 krijg je te maken met nieuwe Europese regels die moeten zorgen voor betrouwbare reviews.
Een negatieve review brengt je bloed al snel aan het koken. En al helemaal als je het gevoel hebt dat de klant onterecht zo negatief is. Maar wat doe je eraan? Verwijderen of reageren? Ik leg je uit wat beter is, zo kun jij deze situatie in jouw voordeel laten werken.
Als je begint met zakelijk bloggen dan is de inspiratie vaak ver te zoeken. Of je loopt juist over van de ideeën en weet niet waar te starten. In beide gevallen ben je op zoek naar het beste onderwerp om over te schrijven. Ik leg je uit welk onderwerp onmisbaar is als je indruk wil maken op je doelgroep.
Wie dieper in de hosting van een website duikt, komt de term DNS tegen. De letters staan voor Domain Name System, maar wat is DNS eigenlijk?
De agenda van iedere klusser, loodgieter en schilder zit tegenwoordig bomvol. En dat bijna allemaal via via want de website van de meeste bouwbedrijven is niet bepaald een klantenmagneet. Terwijl een goede site je, ook in deze tijd, veel oplevert. We bekijken waarom het juist nu interessant is om te investeren in een sterke website.
Hoe vaak gebruik jij Google om iets op te zoeken? En op welk zoekresultaat klik je dan? Waarschijnlijk kijk je niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Je snapt dus het belang van een goede positie in Google. Maar ja, dat kost wel geld. In deze blog bespreken we of het slim is geld te investeren in zoekmachineoptimalisatie.
WordPress heeft meerdere pagebuilders waarmee je mooie websites kunt ontwikkelen. Een betaalde plugin die steeds populairder wordt is Elementor. We bespreken de belangrijkste voor- en nadelen van WordPress Elementor. Klein tipje van de sluier: in onze ogen hebben we het hier over de beste pagebuilder die er is, je leest dus meer voor- dan nadelen.
Bloggen is niet meer weg te denken als marketingstrategie. Maar sommige mensen zien alleen de nadelen. Het kost tijd, ze weten niet waarover ze moeten schrijven en die ene blog die ze ooit schreven leverde niets op. Maar bloggen is juist heel waardevol voor je bedrijf. In deze blog daarom 7 redenen om wel te gaan bloggen.

Contact

Via WhatsApp:
Of via e-mail: