Satdesign kubus

Satdesign breidt dienstverlening uit

SatDesign breidt de dienstverlening uit! Om je website een bijdrage te laten leveren aan het behalen van je (bedrijfs)doelstellingen moet het complete plaatje kloppen. Dat betekent:

  • een aantrekkelijk design;
  • makkelijk in gebruik;
  • bezoeker verleiden tot gewenst gedrag.

Er moet dus goed worden nagedacht over de inrichting van de website. SatDesign helpt je daar graag bij. Om dit mogelijk te maken werkt Danielle vanaf 1 april voor SatDesign. Danielle is als ervaren e-learningontwerper en tekstschrijver in staat websites te ontwerpen die resultaat behalen. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

Ik ben Danielle, 34 jaar en naast de vrouw van Pepijn ben ik ook de moeder van onze kinderen Norah (6) en Ben (4).

Ervaring

Ik heb 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-learnings voor de financiële dienstverlening. Als projectcoördinator inventariseerde ik doelstellingen, stuurde ik het team aan, schreef ik talloze teksten en nieuwsartikelen en redigeerde ik nog meer teksten.

Rol in SatDesign

Vanaf 1 april zet ik mijn ervaring 4 dagen per week in voor SatDesign. Ik ontwikkel websites in WordPress en help bestaande en nieuwe klanten met het behalen van nog meer resultaat met hun website. Waar moet je dan aan denken?

  • Technische inrichting: welke knop plaats je waar en waarom?
  • Design: het selecteren of maken van beelden die passen bij de boodschap.
  • Teksten: pakkende teksten die je bezoeker verleiden met jou in zee te gaan en waarbij vindbaarheid in Google een belangrijke rol speelt.

Na jarenlang alle verhalen aan de keukentafel te hebben gehoord, kijk ik ernaar uit om nu echt kennis te maken met de klanten van SatDesign. Om de verhalen en toekomstdromen te horen en hier een bijdrage aan te mogen leveren!

Uitgebreide dienstverlening SatDesign

Omdat ik nu voor SatDesign werk en we ons netwerk hebben uitgebreid, kan je bij ons terecht voor alle ingrediënten die van je website een succes maken.

Wil je aan de slag met het verbeteren van je huidige website, het verhogen van bezoekersaantallen of het ontwikkelen van een nieuwe website? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Danielle van Rijen

Danielle van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Voor onze websites betaal je een eenmalige prijs én sluit je een maandelijks onderhoudsplan af. Hierbij betaal je iedere maand voor het goed en veilig functioneren van je site. We leggen je uit waarom we met een onderhoudsplan werken.
Webteksten schrijven is een vak apart. Je wil natuurlijk dat jouw doelgroep zich herkent en denkt ‘ja, dat wil ik!’ Niet gek dus dat je erover nadenkt om de teksten van jouw website door een ander te laten schrijven. Maar wat kost dat eigenlijk?
Vandaag de dag is het vrij eenvoudig om een website te maken. Tenminste… zo lijkt het. Er zijn genoeg aanbieders waarmee jij als ondernemer de mogelijkheid hebt om een eigen website online te zetten. Maar wat zijn de valkuilen als je dat doet? We vertellen je graag waar je op moet letten.
Online ondernemen is leuk, maar er komt veel bij kijken. Privacy is een belangrijk thema. Als je een eigen website hebt, moet je rekening houden met twee zaken: cookies en de verwerking van persoonlijke gegevens. Door het opstellen van een goede cookieverklaring en privacyverklaring voldoe je aan de wetgeving.
Bekijk wat een copywriter volgens Danielle echt uniek maakt in de blog die zij schreef voor Frankwatching.
Om online te groeien moet je het vertrouwen winnen van je bezoekers. Zonder vertrouwen komt er geen deal. We laten je zien met welke bewezen strategie je dit voor elkaar krijgt en wat het je oplevert.
Het is de grootste digitale ergernis. Spam. Het is belangrijk dat je herkent wanneer je met spam te maken hebt. Voor je het weet heb jij je wachtwoord, pincode of andere gevoelige gegevens gedeeld. Gelukkig houdt de server 99% van alle spamberichten tegen, maar met deze tips ben je ook goed voorbereid op die ene mail die er toch nog tussendoor glipt.
WordPress heeft veel mogelijkheden. Van het maken van een website met kant-en-klare templates tot het volledig programmeren van alle onderdelen. Kies je voor een maatwerk website dan houdt je webbouwer rekening met jouw wensen. Hij maakt het je zo makkelijk mogelijk om zelf inhoud aan te passen of toe te voegen. We delen een aantal voorbeelden uit onze praktijk met je.
Je website is een soort extra werknemer voor je bedrijf. Hij helpt je aan nieuwe klanten. En net als je werknemers kan hij kuren vertonen waardoor hij niet optimaal presteert. Door je website regelmatig te onderhouden, voorkom je problemen. Ik leg je uit waarom een onderhoudscontract een fijne verzekeringspolis is.