Satdesign kubus
Leestijd: 3 min.
Leestijd: 3 min.

Een professionele website voor bedrijven uit de bouw

De agenda van iedere klusser, loodgieter en schilder zit tegenwoordig bomvol. En dat bijna allemaal via via want de website van de meeste bouwbedrijven is niet bepaald een klantenmagneet. Terwijl een goede site je, ook in deze tijd, veel oplevert. We bekijken waarom het juist nu interessant is om te investeren in een sterke website.

Een professionele uitstraling voor bouwbedrijven

Als jij als klusser werk aan je huis wil uitbesteden dan ken je daar vaak wel een mannetje voor. Maar voor de helft van Nederland is dit niet zo. Zij willen hun huis verven, uitbouwen of een dakkapel plaatsen en ze hebben geen idee bij wie ze hiervoor terecht kunnen. Welk bedrijf heeft de juiste ervaring en is betrouwbaar? Dus zoeken ze op Google naar de beste aannemer. De meeste websites die ze vervolgens tegenkomen zijn duidelijk verouderd en bevatten alleen een kort verhaaltje en contactgegevens.

Wat zou er gebeuren als deze potentiële klant jouw nieuwe, professionele website tegenkomt?

  • Je komt professioneel en betrouwbaar over. En voor een goede partij heeft de klant meer geld over.
  • Je kunt op de website veelgestelde klantvragen beantwoorden waardoor je intakegesprek een stuk korter kan.
  • Door de voorbeelden van eerdere projecten op je website raakt de klant geïnspireerd en kan jou veel beter vertellen wat ze precies willen.


Je ziet dat een goed doordachte website veel voordelen heeft, ook als je agenda bomvol zit. Door je te richten op je ideale klant kun je werk aannemen waar je blij van wordt en dat lekker betaalt.

Een nieuwe website kost minder tijd dan je denkt

Met een volle agenda heb je zelf waarschijnlijk weinig tijd om aan een nieuwe website te besteden. Daarom voeren we de meeste werkzaamheden zelf uit. Hoe ziet het proces eruit?

  • Tijdens een telefonisch intakegesprek bespreken we wat je verwacht van de site. Daarna maken wij een offerte.
  • Ga je akkoord met de offerte? Dan hebben we een goed gesprek waarin we kijken welke stijl website goed bij jou past. Ook stellen we je een aantal vragen over je bedrijf zodat we goede teksten kunnen schrijven.
  • Jij levert de foto’s aan en wij bouwen de website en schrijven de teksten. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om nog wat dingen aan te laten passen voordat we echt live gaan.

Een nieuwe website? Doe er je voordeel mee!

Een nieuwe website is een investering. Het kost je tijd en geld. Maar het levert je ook veel op. Je presenteert jezelf op een professionele manier en maakt hiermee indruk op je ideale klant. En is het in de toekomst eens wat rustiger? Dan heb je die klant die jou vindt via Google heel hard nodig om je agenda gevuld te krijgen!

Danielle van Rijen

Danielle van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Op 15 mei 2002 werd het startschot gegeven voor Satdesign, inmiddels al weer 2 decennia geleden. Een mooi moment om terug te kijken op 20 jaar websites ontwikkelen.
Verkoop jij online producten aan consumenten, bijvoorbeeld via een webshop of social media? Grote kans dat je reviews verzamelt om je bezoekers te informeren over de kwaliteit van je producten. Vanaf 28 mei 2022 krijg je te maken met nieuwe Europese regels die moeten zorgen voor betrouwbare reviews.
Een negatieve review brengt je bloed al snel aan het koken. En al helemaal als je het gevoel hebt dat de klant onterecht zo negatief is. Maar wat doe je eraan? Verwijderen of reageren? Ik leg je uit wat beter is, zo kun jij deze situatie in jouw voordeel laten werken.
Als je begint met zakelijk bloggen dan is de inspiratie vaak ver te zoeken. Of je loopt juist over van de ideeën en weet niet waar te starten. In beide gevallen ben je op zoek naar het beste onderwerp om over te schrijven. Ik leg je uit welk onderwerp onmisbaar is als je indruk wil maken op je doelgroep.
Wie dieper in de hosting van een website duikt, komt de term DNS tegen. De letters staan voor Domain Name System, maar wat is DNS eigenlijk?
De agenda van iedere klusser, loodgieter en schilder zit tegenwoordig bomvol. En dat bijna allemaal via via want de website van de meeste bouwbedrijven is niet bepaald een klantenmagneet. Terwijl een goede site je, ook in deze tijd, veel oplevert. We bekijken waarom het juist nu interessant is om te investeren in een sterke website.
Hoe vaak gebruik jij Google om iets op te zoeken? En op welk zoekresultaat klik je dan? Waarschijnlijk kijk je niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Je snapt dus het belang van een goede positie in Google. Maar ja, dat kost wel geld. In deze blog bespreken we of het slim is geld te investeren in zoekmachineoptimalisatie.
WordPress heeft meerdere pagebuilders waarmee je mooie websites kunt ontwikkelen. Een betaalde plugin die steeds populairder wordt is Elementor. We bespreken de belangrijkste voor- en nadelen van WordPress Elementor. Klein tipje van de sluier: in onze ogen hebben we het hier over de beste pagebuilder die er is, je leest dus meer voor- dan nadelen.
Bloggen is niet meer weg te denken als marketingstrategie. Maar sommige mensen zien alleen de nadelen. Het kost tijd, ze weten niet waarover ze moeten schrijven en die ene blog die ze ooit schreven leverde niets op. Maar bloggen is juist heel waardevol voor je bedrijf. In deze blog daarom 7 redenen om wel te gaan bloggen.

Contact

Via WhatsApp:
Of via e-mail: