Satdesign kubus
Leestijd: 3 min.
Leestijd: 3 min.

Een professionele website voor bedrijven uit de bouw

De agenda van iedere klusser, loodgieter en schilder zit tegenwoordig bomvol. En dat bijna allemaal via via want de website van de meeste bouwbedrijven is niet bepaald een klantenmagneet. Terwijl een goede site je, ook in deze tijd, veel oplevert. We bekijken waarom het juist nu interessant is om te investeren in een sterke website.

Een professionele uitstraling voor bouwbedrijven

Als jij als klusser werk aan je huis wil uitbesteden dan ken je daar vaak wel een mannetje voor. Maar voor de helft van Nederland is dit niet zo. Zij willen hun huis verven, uitbouwen of een dakkapel plaatsen en ze hebben geen idee bij wie ze hiervoor terecht kunnen. Welk bedrijf heeft de juiste ervaring en is betrouwbaar? Dus zoeken ze op Google naar de beste aannemer. De meeste websites die ze vervolgens tegenkomen zijn duidelijk verouderd en bevatten alleen een kort verhaaltje en contactgegevens.

Wat zou er gebeuren als deze potentiële klant jouw nieuwe, professionele website tegenkomt?

  • Je komt professioneel en betrouwbaar over. En voor een goede partij heeft de klant meer geld over.
  • Je kunt op de website veelgestelde klantvragen beantwoorden waardoor je intakegesprek een stuk korter kan.
  • Door de voorbeelden van eerdere projecten op je website raakt de klant geïnspireerd en kan jou veel beter vertellen wat ze precies willen.


Je ziet dat een goed doordachte website veel voordelen heeft, ook als je agenda bomvol zit. Door je te richten op je ideale klant kun je werk aannemen waar je blij van wordt en dat lekker betaalt.

Een nieuwe website kost minder tijd dan je denkt

Met een volle agenda heb je zelf waarschijnlijk weinig tijd om aan een nieuwe website te besteden. Daarom voeren we de meeste werkzaamheden zelf uit. Hoe ziet het proces eruit?

  • Tijdens een telefonisch intakegesprek bespreken we wat je verwacht van de site. Daarna maken wij een offerte.
  • Ga je akkoord met de offerte? Dan hebben we een goed gesprek waarin we kijken welke stijl website goed bij jou past. Ook stellen we je een aantal vragen over je bedrijf zodat we goede teksten kunnen schrijven.
  • Jij levert de foto’s aan en wij bouwen de website en schrijven de teksten. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om nog wat dingen aan te laten passen voordat we echt live gaan.

Een nieuwe website? Doe er je voordeel mee!

Een nieuwe website is een investering. Het kost je tijd en geld. Maar het levert je ook veel op. Je presenteert jezelf op een professionele manier en maakt hiermee indruk op je ideale klant. En is het in de toekomst eens wat rustiger? Dan heb je die klant die jou vindt via Google heel hard nodig om je agenda gevuld te krijgen!

Picture of Danielle van Rijen

Danielle van Rijen

Deel dit artikel:

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over online ondernemen met je te delen.

Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Het is mogelijk om je website ergens anders onder te brengen, maar hosting via Satdesign biedt een aantal belangrijke voordelen.
Satdesign is een klein bedrijf. Twee man sterk. Dat is even wennen als je gewend bent aan een groot webdesignbureau. Ik licht je daarom toe wat je kunt verwachten van onze bereikbaarheid.
Satdesign zit sinds 1 juni 2021 in het Blushuis in Breda. Graag vertel ik je in deze blog meer over dit gebouw. Waarom zitten we hier en wat zijn de voordelen om in een ‘verzamelgebouw’ onze zaken te doen?
Je website gebruikt een ‘cache’. Het kan daarom zijn dat een gemaakte wijziging niet altijd direct zichtbaar is voor de bezoeker. Er is een eenvoudige manier om de wijziging direct zichtbaar te maken voor iedereen.
Regelmatig vragen ontwerpers mij hun design om te bouwen tot een website. Standaard krijg ik daarna de vraag ‘wat moet ik hiervoor aanleveren?’. In deze blog een kijkje in de keuken. Zo zie je hoe ik werk en wat ik nodig heb om jouw ontwerp tot leven te brengen.
Een website is een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid en het is essentieel dat het up-to-date blijft om de aandacht van bezoekers te trekken en vast te houden.
Tegenwoordig is het hebben van een zakelijke website een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, een website kan je helpen om je klantenbestand te vergroten en je merk te versterken.
Een belangrijk aspect van webdesign is het creëren van een website die gemakkelijk te gebruiken is voor jouw bezoekers. Het optimaliseren van jouw website voor een betere gebruikerservaring kan resulteren in een hogere betrokkenheid van jouw publiek en een betere conversieratio.
Voor onze websites betaal je een eenmalige prijs én sluit je een maandelijks onderhoudsplan af. Hierbij betaal je iedere maand voor het goed en veilig functioneren van je site. We leggen je uit waarom we met een onderhoudsplan werken.