Satdesign kubus
Openklappende laptop

Websites

Een website is niet je online visitekaartje. Laten we je gelijk uit die droom helpen. Een visitekaartje geef je na een ontmoeting waarin je het vertrouwen van je potentiële klant al hebt gewonnen. Terwijl een website vaak de eerste kennismaking is met jouw bedrijf. Wij vergelijken een website daarom liever met een datingprofiel. Een goede site wekt interesse op, wint het vertrouwen van je bezoeker en overtuigt om voor jou te kiezen.

Een website die indruk maakt

Wij zorgen voor een site die indruk maakt op jouw ideale klant. Daarvoor is meer nodig dan een mooi plaatje. De bezoeker moet zich gehoord voelen en overtuigd zijn dat jij degene bent die zijn probleem oplost. We laten design, techniek én inhoud samenwerken om dat effect te bereiken.

  • Design – Met een aansprekende stijl wekken we interesse op, laten we zien waar jouw bedrijf voor staat en zorgen we ervoor dat de site makkelijk te navigeren is.
  • Techniek – Met Pepijns programmeerskills zorgen we ervoor dat de site supersnel laadt, zo voorkomen we dat bezoekers afgeleid raken en afhaken. Dit helpt je ook aan een betere positie in Google.
  • Inhoud – Met een doordacht plan zorgen we ervoor dat de site biedt wat de bezoeker nodig heeft om vol vertrouwen voor jou te kiezen. We adviseren je welke pagina’s nodig zijn, wat er op die pagina’s moet staan en als je dat wilt schrijven we zelfs de teksten. Zo weet je zeker dat jouw boodschap goed overkomt.

 

Natuurlijk willen we niet dat de uiteindelijke ontmoeting tegenvalt. Dus we zorgen ervoor dat de website helemaal past bij het unieke karakter van jouw bedrijf. De waarheid, gehuld in een mooi jasje, is nog altijd de beste manier om het vertrouwen van je ideale klant te winnen.

Laptop en code

Onze werkwijze

Dit kun je verwachten als je met ons samenwerkt.

Kennismaking
We maken graag persoonlijk kennis. Zo weet je precies wie wij zijn en wat je van ons kunt verwachten. Tijdens dit gesprek vragen we je het hemd van het lijf. We staan bekend om ons maatwerk. Daarom willen we graag weten wat je verwacht van de website. Zo kunnen we een passend aanbod doen.
Offerte
In de offerte vind je ons aanbod. Om het je makkelijk te maken hebben we dat in verschillende elementen opgeknipt. Je ziet precies wat bijvoorbeeld het ontwerp, het bouwen van de site of het schrijven van de teksten kost. Zo kun je makkelijk beslissen wat je wel of niet door ons laat uitvoeren. Natuurlijk hopen we dat je kiest voor een totaalpakket. Dan kunnen we design, techniek en inhoud pas echt goed laten samenwerken.
Kick-off
De kick-off is essentieel voor het ontwikkelen van een succesvolle website. We onderzoeken wie jouw ideale klant is, wat zijn hart sneller laat kloppen en hoe jouw aanbod hierop aansluit. Dit maakt je website nog interessanter voor jouw doelgroep.
Aan de slag
Nu begint het echte werk! Stap voor stap komt je website tot leven. Eerst kijken we welke pagina's je website nodig heeft en wat er op die pagina's komt te staan. Vervolgens maken we een grafisch ontwerp. Je ziet dan echt hoe je website eruit komt te zien. Je kunt regelmatig feedback geven zodat je straks helemaal tevreden bent met het eindresultaat.
Website vullen
Als de website technisch is gebouwd, is het de beurt aan de inhoud. Met de juiste teksten en foto's overtuig je bezoekers voor jou te kiezen. Laat Daniëlle de teksten voor je schrijven of pak dit zelf op, de keuze is aan jou.
We gaan live!
Na een laatste test gaat je website live. Een feestelijk moment. Eindelijk kan je jouw unieke maatwerksite met de wereld delen.
We zijn nog niet klaar…​
Wil je zelf de website kunnen aanpassen? Met onze duidelijke instructies helpen we je op weg. Ons voordelig onderhoudscontract zorgt ervoor dat je onbezorgd online blijft. En natuurlijk staan we voor je klaar als je vragen hebt of wilt dat wij je website aanpassen.
Danielle bij haardvuur

Waarom kiezen voor Satdesign?

  • Met een gedegen aanpak winnen we het vertrouwen van je ideale klant
  • Met Satdesign kies je voor het persoonlijke van een klein bedrijf en de kwaliteit van een groot webdesignbureau
  • Je website is maatwerk en doet dus precies wat jij voor ogen hebt

Goed om te weten

We ontwikkelen je website in WordPress Elementor. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem (CMS) en biedt veel voordelen. Met de verschillende bouwstenen die Elementor biedt, bouwen we je website geheel op maat. Als iets niet mogelijk is in WordPress, programmeren we een eigen stukje code. Echt maatwerk dus.

Laten we eerlijk zijn. Er zijn veel WordPress ontwikkelaars. Vaak gebruiken zij de standaard templates die het CMS aanbiedt. Wij gebruiken geen templates. Nooit. Wij bouwen jouw website vanaf de basis op. Daarbij staan jouw wensen centraal. Plaats je bijvoorbeeld veel vacatures of wil je regelmatig je portfolio updaten? Dan bouwen we gepersonaliseerde tools waarmee je dit makkelijk zelf kunt doen. Ons maatwerk is jouw gebruiksgemak.

We maken het je makkelijk om zelf je website aan te passen. Als je dat wil maken we bijvoorbeeld gepersonaliseerde tools en uitlegvideo’s. Besteed je je tijd liever op een andere manier? Of ben je digitaal niet zo vaardig? Geen probleem. Ook als je website live staat kun je ons altijd mailen of bellen. Wij wijzigen de website dan voor je. Hiervoor betaal je ons uurtarief. We rekenen per kwartier, je bent dus nooit te veel kwijt.

Bij het ontwikkelen van een ijzersterke website komt heel wat kijken. Daarom hebben we een vertrouwd netwerk van specialisten die regelmatig deel uitmaken van dit proces. Denk bijvoorbeeld aan ontwerpers, online marketeers en fotografen. Door onze kwaliteiten te combineren, krijgen we het beste eindresultaat. Zodat jij jezelf online met trots kunt presenteren!

Om het je makkelijk te maken, kun je de website bij ons ook hosten én je domeinnaam registreren. Met een gemiddelde uptime van 99,9% zit je gegarandeerd goed. En ook handig: gaat er toch iets mis met je website? Dan heb je één aanspreekpunt omdat je host bij de partij die ook je website heeft gebouwd.

We vinden het heel logisch dat je wil weten wat het kost om een website te laten ontwikkelen. Een exacte prijs kunnen we je niet geven omdat ieder project maatwerk is. Maar we kunnen je wel een indicatie geven. Bij Satdesign betaal je tussen €2.000 en €10.000 voor je website of webshop. Het exacte bedrag is van meerdere factoren afhankelijk. In deze blog lees je welke keuzes invloed hebben op de uiteindelijke prijs.

Ben je toe aan een website die indruk maakt?

Laat ons je helpen het vertrouwen van je ideale klant te winnen

Pepijn & Danielle
In deze projecten staken wij onze energie
gewoon bij Saskia
Copywriting, Websites
Hexta Terreinbeveiliging en Hekwerk
Copywriting, Websites
Restaurant Sjef’s Table
Websites
Dit zeggen onze klanten over de websites van Satdesign
Saskia Geenen
gewoon bij Saskia

“Eerlijk & transparant”

Vanaf het eerste contact is de service top! Jullie zijn echt altijd bereikbaar. Zijn eerlijk en transparant. Je weet als klant waar je aan toe bent en wat je krijgt. Al mijn ideeën wisten jullie perfect uit te werken in beeld en in teksten. Nog beter en mooier dan ik in mijn hoofd had.

Simon Weststeijn
NEM

“Razendsnelle oplossingen”

Bij Satdesign is onze website prima onder dak. Pepijn is altijd razendsnel in het beantwoorden van vragen en heeft ook de meest complexe problemen in no-time opgelost. Zeker een aanrader!

Kim van den Haar
SponsorRingen / Arko Sports Media

“Een echte teamprestatie”

Satdesign reageert snel en adequaat op verzoeken tot het plaatsen van content of het maken van kleine & grote aanpassingen. Het voelt echt als teamprestatie en in die zin is er echt sprake van ‘samen’ werken.

Diana
Select Personeelsdiensten

“Zeer kundig”

Onze ervaringen met Satdesign zijn uitstekend. Ze reageren snel en professioneel en zijn zeer kundig met het bouwen van websites.

Fréderique van Leengoed-ter Beek
Restaurant De Peer

“Super service”

Wij hebben onze website een paar jaar geleden samen met Satdesign kunnen maken en nog steeds naar wens kunnen updaten. Wij vinden het een super samenwerking! Pepijn reageert altijd super snel en komt ook altijd met een passende oplossing. Kortom super service, goede communicatie en een prachtige functionele website.

Henk Folmer
Summitbook

“Professionele uitstraling”

Pepijn is een pro! Zijn kwaliteiten op het vlak van websites bouwen is evident simpelweg door wat hij laat zien, snel en creatief, en zonder er teveel woorden aan te wijden. De site straalt kwaliteit uit en sluit naadloos aan op wat ik wilde laten zien. Top!

Dieuwertje Teunissen
Fort Lunet

“Fijne samenwerking”

De samenwerking met Satdesign werkt fijn voor ons. Pepijn reageert altijd snel, duidelijk en transparant. Hij kan duidelijk aangeven wanneer hij bepaalde vragen oppakt. Voor iedere technische vraag of aanpassing op de websites kunnen we terecht bij Satdesign.

Redactie
Prinsenbeeknieuws

“Korte lijntjes”

Prinsenbeeknieuws.nl draait soepel bij Satdesign. De samenwerking is prettig omdat de lijntjes kort zijn en er snel een oplossing wordt gezocht als er hulp nodig is.

Triple O Campus
Triple O Campus

“Razendsnel geholpen”

De nieuwe website van de Triple O Campus straalt precies uit wat wij voor ogen hadden, we krijgen veel complimenten. Er werd goed meegedacht en aanpassingen werden razendsnel uitgevoerd, fijn samenwerken zo!

Blogs

We helpen je met onze energie graag een stap vooruit. Daarom vinden we het leuk om onze kennis over webdesign met je te delen. Lees hieronder onze laatste bijdragen.

Het is mogelijk om je website ergens anders onder te brengen, maar hosting via Satdesign biedt een aantal belangrijke voordelen.
Satdesign is een klein bedrijf. Twee man sterk. Dat is even wennen als je gewend bent aan een groot webdesignbureau. Ik licht je daarom toe wat je kunt verwachten van onze bereikbaarheid.
Satdesign zit sinds 1 juni 2021 in het Blushuis in Breda. Graag vertel ik je in deze blog meer over dit gebouw. Waarom zitten we hier en wat zijn de voordelen om in een ‘verzamelgebouw’ onze zaken te doen?